Anti-Aging gözenek sıkılaştırıcı vitamin takviyesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Yaşını genç ise hyruluonik aşık alpha lipoic asid ı hap şeklinde kullamamalisiniz.vücut üretimi durduruyor.bunlar çok ileride kullanılacak şeyler. Zaten şu an vücudunuz bunu üretiyor. İlla bişi kullanacaksaniz vitamin kullanın. Ya da imedeen ı tavsiye ederim

merhaba hayır kullanmıyorum. belki 5-6 ay kullansam etkisini anlardım ama başka şeyler kullanmaya başladım hyoluronik asiti de bıraktım.yalnız sana tavsiyem hyoluronik asit almak yerine alışkanlık edinip hergün meyve yemen. meyveler bağ dookusunu güçlendirip clajen üretimini destekliyor. ramazan ayında daha sağlıklı beslendim hergün meyve yemeye özen gösterdim yüzüme renk geldi canlandı tavsiye ederim.
Bende hiç meyve yemiyorum nerdeyse,yüzüm çok soluk,fondötensiz bakmak istemiyorum,meyve yesem değişir mi merak ettim şimdi.

Bende hiç meyve yemiyorum nerdeyse,yüzüm çok soluk,fondötensiz bakmak istemiyorum,meyve yesem değişir mi merak ettim şimdi.
BeNce değişir canım. Bir tabak ye hergün. Birde spirulina diye bir yosunun besin takviyesini kullanıyorum ben gün içinde yüzüm kızarıyor valla bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama dene istersen. Meyve daha iyi bir seçenek

Bende iki aydir hyaluronic acid iciyorum .3. Aydan sonra etkisi anlasilir dedi eczaci .kas arama botox yaptirdim ayrica .pek bir etkisini gormedim henuz .3. Aydan sonra yazarim

BeNce değişir canım. Bir tabak ye hergün. Birde spirulina diye bir yosunun besin takviyesini kullanıyorum ben gün içinde yüzüm kızarıyor valla bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama dene istersen. Meyve daha iyi bir seçenek
Gnc mi spirulina?

X