- 16 Mart 2015
- 2
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunu yapınca tüm yüzünüzemi uyguluyorsunuz?evet canım onu ben kafama esince yapıyorum ben beyazlaması için yaparken siyah noktalarada iyi geldiğini farkettim. bu arada salyagoz maskesi kullanmaya başladım yalnız krem değil maske o da iyi geldi
bu hapı ne için içiyorsunuz acabane kadara aldın canım ben soruyorum solgar gnc falan hep pahalı hoş bu markalar genelde biraz pahalı oluyor. seninkini alırken vitamin değerlerini ve kutudaki adeti diğer markalarla kıyasladın mı. neyse biraz internetten araştırayım utgunsa alırım belki
canım salyangoz özlü maskeyi gözlerim ve dudaklarım hariç yüzüme sürüyorum.kızlar bunu yapınca tüm yüzünüzemi uyguluyorsunuz?
merhaba yazınızı geç gördüm ve bu arada hyoluronik asitli hapı ve hyoluronik asit bulunan epey birşeyler almış bulundum. bu kısa zaman zarfında 30 yazıyla -otuz yaşıma girdimde kafayı kendimle bozdum . o kadar çok şey aldımki artık birşey almak istemiyorum.+ aldıklarımın içinde birçok yağda var. onları da yüzüme sürüyorum. 30 yaş sendromuna girdim heralde tüm bunları yapmasaydım denerdim ama zaten yüzüme epey bir bakım yapmaya başladım hee birde farkettimki kozmetik mağazalarına girdiğimde kafamı nereye çevirsem hyoluronik asitli krem yada içinde hyoluronik olan herhangi birşeye rastlıyorum. bu aralar moda galiba bende bu mdaya uydum inşallah iyi yapıyorumdurSupplement olarak Omnium'u bence en iyisi, icinde neredeyse hersey var. Maalesef ki cok ucuz degil.
Dediginiz gibi hyaluronic de etkili fakat etkisi kullandiginiz surece biraktiginiz anda pozitif etkiside kayboluyor.
Son 1 aydir yabanci bir blokta buldugum basit ve ucuz bir yontem var. Uyguladıktan sonra cildim cok değişti bunu önerebilirim. Organik Hindistan cevizi yagini [kati ve beyaz olan] cilde sürerek bir kac dakika bekletip az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ILIK suyla temizliyorsunuz. Yazida sadece su ile temizlik diyordu ama ben doktorumun önerisiyle kullanmaya basladigim sensibo h2O ilede ekstradan siliyorum. Ardindan Organik Rose hip oil [ Kusburnu yagi ] cilde yuvarlak ve yukari dogru hareketle sürüyorsunuz. Rose hip ciltte kaliyor silinmiyor. Ben cok etkili buldum hem gozenekler hemde kirisiklik icin, yazi her cilt tipine uygun oldugunu söylese de ben güvenemeyip boynumda denemiştim ilk. Cilt tipinizi bilmiyorum benim hafif karma cok fazla sorunlu olmayan bir cildim var. Umarim isinize yarar
faydalı diye kullanıyorum çok uzun bir zaman olmadı bu yüzden bilemiyorum hani sanki hafif etkisi oldu gibi ama zaten 10 gündür kullanıyorum birşey dcesem yalan olur bu tür ilaçların etkisi uzun vadede anlaşılıyor sanırsamHyaluronic asit ağızdan alınınca faydalımı acaba?
merhaba yazınızı geç gördüm ve bu arada hyoluronik asitli hapı ve hyoluronik asit bulunan epey birşeyler almış bulundum. bu kısa zaman zarfında 30 yazıyla -otuz yaşıma girdimde kafayı kendimle bozdum . o kadar çok şey aldımki artık birşey almak istemiyorum.+ aldıklarımın içinde birçok yağda var. onları da yüzüme sürüyorum. 30 yaş sendromuna girdim heralde tüm bunları yapmasaydım denerdim ama zaten yüzüme epey bir bakım yapmaya başladım hee birde farkettimki kozmetik mağazalarına girdiğimde kafamı nereye çevirsem hyoluronik asitli krem yada içinde hyoluronik olan herhangi birşeye rastlıyorum. bu aralar moda galiba bende bu mdaya uydum inşallah iyi yapıyorumdur
Evet canım haklısın hemen bişey beklememek lazım,sabırla devam etmek en önemlisi başlayınca.faydalı diye kullanıyorum çok uzun bir zaman olmadı bu yüzden bilemiyorum hani sanki hafif etkisi oldu gibi ama zaten 10 gündür kullanıyorum birşey dcesem yalan olur bu tür ilaçların etkisi uzun vadede anlaşılıyor sanırsam
keşke banada bahsetseydiniz ne olduğundan nasıl kullanıldığından ne işe yaradığından..Evet canım haklısın hemen bişey beklememek lazım,sabırla devam etmek en önemlisi başlayınca.
kızlar bende 30 giriyorum bu sene walla hiç bişeyden haberim yok banada tavsiyede bulunun lütfen:)
cevabın için teşekkür ederim bebeğim.. nerden alabilirim ve tam ismini söykleyebilirsen alıyim bende hemen:)Aslında yapılacak çok şey varda cilde ve bütçeye bağlı tabi. Cildi icerden beslemek en onemlisi herhalde. Vitamin mineral kompleksi, hyaluronic asit, lıpoıc asit gibi seylerle baslayabilirsiniz :)
cevabın için teşekkür ederim bebeğim.. nerden alabilirim ve tam ismini söykleyebilirsen alıyim bende hemen:)
gnc var bizim buralarda :) hapın ismi tam olarak nedir? walla zehir deseler ççicez:)Solgar yada GNC de bulabilirsiniz, başka markalarda vardır mutlaka. Ben solgarınkileri kullanıyorum, umarım isinize yarar :)
gnc var bizim buralarda :) hapın ismi tam olarak nedir? walla zehir deseler ççicez:)
Supplement olarak Omnium'u bence en iyisi, icinde neredeyse hersey var. Maalesef ki cok ucuz degil.
Dediginiz gibi hyaluronic de etkili fakat etkisi kullandiginiz surece biraktiginiz anda pozitif etkiside kayboluyor.
Son 1 aydir yabanci bir blokta buldugum basit ve ucuz bir yontem var. Uyguladıktan sonra cildim cok değişti bunu önerebilirim. Organik Hindistan cevizi yagini [kati ve beyaz olan] cilde sürerek bir kac dakika bekletip az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ILIK suyla temizliyorsunuz. Yazida sadece su ile temizlik diyordu ama ben doktorumun önerisiyle kullanmaya basladigim sensibo h2O ilede ekstradan siliyorum. Ardindan Organik Rose hip oil [ Kusburnu yagi ] cilde yuvarlak ve yukari dogru hareketle sürüyorsunuz. Rose hip ciltte kaliyor silinmiyor. Ben cok etkili buldum hem gozenekler hemde kirisiklik icin, yazi her cilt tipine uygun oldugunu söylese de ben güvenemeyip boynumda denemiştim ilk. Cilt tipinizi bilmiyorum benim hafif karma cok fazla sorunlu olmayan bir cildim var. Umarim isinize yarar
Merhaba canım.faydasını görüyor musun,kullanıyor musun hala?Gnc hyoluronik asit kullanıyorum etkisini anlamadım 1 ay olmuştur başlayalı işe yaramıyor demiyorum ben anlamadım. Ayrıca spirulina ve imutor kullanıyorum. 10-15 gün sonra biterler. Bitince balık yağı+biotin+gotu kola ya başlayacağım. Bunları kullanıyorum ama inşallah ilerde faydasını anlarız
merhaba hayır kullanmıyorum. belki 5-6 ay kullansam etkisini anlardım ama başka şeyler kullanmaya başladım hyoluronik asiti de bıraktım.yalnız sana tavsiyem hyoluronik asit almak yerine alışkanlık edinip hergün meyve yemen. meyveler bağ dookusunu güçlendirip clajen üretimini destekliyor. ramazan ayında daha sağlıklı beslendim hergün meyve yemeye özen gösterdim yüzüme renk geldi canlandı tavsiye ederim.Merhaba canım.faydasını görüyor musun,kullanıyor musun hala?
Bu meyve olayından da c. karatay sayesinde soğudum.yok doğal şeker var yok organik değil diye diyd meyveden soğuttu beni .merhaba hayır kullanmıyorum. belki 5-6 ay kullansam etkisini anlardım ama başka şeyler kullanmaya başladım hyoluronik asiti de bıraktım.yalnız sana tavsiyem hyoluronik asit almak yerine alışkanlık edinip hergün meyve yemen. meyveler bağ dookusunu güçlendirip clajen üretimini destekliyor. ramazan ayında daha sağlıklı beslendim hergün meyve yemeye özen gösterdim yüzüme renk geldi canlandı tavsiye ederim.