Anti-Aging gözenek sıkılaştırıcı vitamin takviyesi

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.571
1.669
herkese merhaba. yüzümde siyah nktalar oluşmaya başladı kil maskesi yapınca geçiyordu ama artık etkisi azaldı sanki yada benim gözeneklerim büyüdü tabi yaşta 29 bu arada. düşündümki gözeneklerimin sıkılaşması hemde ince kırışıklıkları azaltacak bir ürün kullansam vitamin taksiyesi ne önerirsiniz. daha önce hyolinoik asitli hap, spirinolakton lu hap kullandım. spirinolakton fiyatı uygun ama tam hatırlamıyorum cildime etkisini. hylinoik te etkili ama o da biraz pahalı ne önerirsiniz çok pahalı olmayacak birşey olsun:KK70:

Supplement olarak Omnium'u bence en iyisi, icinde neredeyse hersey var. Maalesef ki cok ucuz degil.
Dediginiz gibi hyaluronic de etkili fakat etkisi kullandiginiz surece biraktiginiz anda pozitif etkiside kayboluyor.
Son 1 aydir yabanci bir blokta buldugum basit ve ucuz bir yontem var. Uyguladıktan sonra cildim cok değişti bunu önerebilirim. Organik Hindistan cevizi yagini [kati ve beyaz olan] cilde sürerek bir kac dakika bekletip az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ILIK suyla temizliyorsunuz. Yazida sadece su ile temizlik diyordu ama ben doktorumun önerisiyle kullanmaya basladigim sensibo h2O ilede ekstradan siliyorum. Ardindan Organik Rose hip oil [ Kusburnu yagi ] cilde yuvarlak ve yukari dogru hareketle sürüyorsunuz. Rose hip ciltte kaliyor silinmiyor. Ben cok etkili buldum hem gozenekler hemde kirisiklik icin, yazi her cilt tipine uygun oldugunu söylese de ben güvenemeyip boynumda denemiştim ilk. Cilt tipinizi bilmiyorum benim hafif karma cok fazla sorunlu olmayan bir cildim var. Umarim isinize yarar:KK52:

Benim kullandığım maske ve nemlendirici var. Cildi temizlemekle kalmıyor çok güzel sıkılaştırıp gençleştiriyor.

herkese merhaba. yüzümde siyah nktalar oluşmaya başladı kil maskesi yapınca geçiyordu ama artık etkisi azaldı sanki yada benim gözeneklerim büyüdü tabi yaşta 29 bu arada. düşündümki gözeneklerimin sıkılaşması hemde ince kırışıklıkları azaltacak bir ürün kullansam vitamin taksiyesi ne önerirsiniz. daha önce hyolinoik asitli hap, spirinolakton lu hap kullandım. spirinolakton fiyatı uygun ama tam hatırlamıyorum cildime etkisini. hylinoik te etkili ama o da biraz pahalı ne önerirsiniz çok pahalı olmayacak birşey olsun:KK70:

siyah noktalar icin karbonat maskasi uygun canimm
karbonat+limon macun kivaminda peeling yapiyorsun cildi beyazlastiriyor siyah noktalardan kurtuluyorsun
ekonomik bir yöntem hemde :)

siyah noktalar icin karbonat maskasi uygun canimm
karbonat+limon macun kivaminda peeling yapiyorsun cildi beyazlastiriyor siyah noktalardan kurtuluyorsun
ekonomik bir yöntem hemde :)
evet canım onu ben kafama esince yapıyorum ben beyazlaması için yaparken siyah noktalarada iyi geldiğini farkettim. bu arada salyagoz maskesi kullanmaya başladım yalnız krem değil maske o da iyi geldi

hyaluronic hap kullanıyorum ben daha 15 gün oldu faydası olmuşmuydu gerçekten ? Eğer öyleyse benim kullandığım marka nutrafarm gayet makul bir fiyatı var çok sorup soruşturdum alırken yanında hediye bir de serum gönderdiler c vitamini ve hyaluronic acid içerikli tavsiye ederim.

hyaluronic hap kullanıyorum ben daha 15 gün oldu faydası olmuşmuydu gerçekten ? Eğer öyleyse benim kullandığım marka nutrafarm gayet makul bir fiyatı var çok sorup soruşturdum alırken yanında hediye bir de serum gönderdiler c vitamini ve hyaluronic acid içerikli tavsiye ederim.
ne kadara aldın canım ben soruyorum solgar gnc falan hep pahalı hoş bu markalar genelde biraz pahalı oluyor. seninkini alırken vitamin değerlerini ve kutudaki adeti diğer markalarla kıyasladın mı. neyse biraz internetten araştırayım utgunsa alırım belki

Hyaluronic asit ağızdan alınınca faydalımı acaba?

Organik hindistancevizimyağını aktardan mı alıcaz?

Organik hindistancevizimyağını aktardan mı alıcaz?
canım aktarda sıvı yağ halinde oluyor genelde ama doğal haliyle de bulursun belki. ben kardeşimin getirdiği avonunkini kullanıyorum ama başka markalarda da var. hindistan cevizi yağı katı kıvamlı bir yağ mesela tereyağı gibi sıvı şekilde satılanlar bazı işlemler snrasında hale geliyor katı olanlardan al. the body shop ta da görmüştüm

canım hyolinoik asit bence faydalı bende almak istiyorum aslında. araştırdım gnc markanın içeriği iyi ama içinde 60ad. var 140 tl civarında fiyatı .
http://www.eczane.com.tr/gnc-resvitale-collagen-1000mg-60-tablet
http://www.dermoskin.com.tr/hyaluronic-acid-60-mg/urundetay/TR/
nutrafarm fiyat olarak uygun gibi gözüksede içindeki maddelerin mg larını hesaplayınca aynı gibi fiyatları.
hyolinoik asit i hap olarak nasıl daha uygun alabilirim diye araştırıyorumda

canım aktarda sıvı yağ halinde oluyor genelde ama doğal haliyle de bulursun belki. ben kardeşimin getirdiği avonunkini kullanıyorum ama başka markalarda da var. hindistan cevizi yağı katı kıvamlı bir yağ mesela tereyağı gibi sıvı şekilde satılanlar bazı işlemler snrasında hale geliyor katı olanlardan al. the body shop ta da görmüştüm
Sağol canım ya body shopa bakabilirim aklımda bir iki bişey daha var zaten oradan alacak:)

X