Gözek yine hortladı

böcük alam ayıp ettin emme
bi ton para tısım daha ucundan accık aldık kaç para tuttu
anlaşılan sen şimdiden almaya başla çeyis olarak

lady im bişey olduğu yok bacım
anca böcüklen ikimiz uğruyoruz

gözekime ne olmus ya niye bu kaar geride kaliyom ben
üzülme canim bak bana ne kaar vurdum duymaz olmusum hic olmazsa sen bebegi tuturuyon bu sefer olmazsa bir dahaki sefere bende oda yok

semiha noldu nan
nası yani böcükle sen :bbo:
aha varya dişi zaza kaydirigubbakcemile3

smhım nan bıde onu alcam abbow yok anam bız cocuk etmıycez
bılıyom cok para artık lady sız falan hedıye alırsınız

lady smh bebışı ıcın kıyafetler almış :asigim: baa da al dedım alamam dıo:sinifsinif: kendın al dıo

Kızlar bee kaderımm dÖnÜyormu nee.kader bana gÜlecekmı nee ıŞe baŞlıyorummmmmmmmmmmmmmm yaŞasınn hemde Ünıversıtemle ılgılı bır ıŞ okula baŞlamadan ıŞıne gırdımm muhahahahaha.bayramdan sonra baŞlıcammm

Kızlar bee kaderİmm dÖnÜyormu nee.kader bana gÜlecekmİ nee İŞe baŞlıyorummmmmmmmmmmmmmm yaŞasınn hemde Ünİversİtemle İlgİlİ bİr İŞ okula baŞlamadan İŞİne gİrdİmm muhahahahaha.bayramdan sonra baŞlıcammm

ılk bılen benım zaten burdan da tebrık edeyım kanka..:lepi:
hayırlı olsun:içelim:
ılk maasını ıslatırız artık..kaydirigubbakcemile3
ramazanda gecmıs olcak.. delikafadulden

Saolasın aksı danası napayımm telını beklıyomm hala muhahahaha sen napann lann

ıslatırız kanka ayıpsın Çekerıkk kafalarıı rakı balık sefası yaparızz Çak bı beŞlıkk

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

kızlar
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan
hayırlı kandiller
bugün bütün dularımız kabul olsun :Saruboceq:
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
:

hepinize hayırlı kandiller dualarınız istekleriniz aklınızdan kalbinizden geçenn herşey hayırla olsun inşallah.ahh bu isteğim olurmuki bu duam kabul olurmuki die düşündükleriniz bilee

hepinize hayırlı kandiller dualarınız istekleriniz aklınızdan kalbinizden geçenn herşey hayırla olsun inşallah.ahh bu isteğim olurmuki bu duam kabul olurmuki die düşündükleriniz bilee

amin bebem inşallah
cümlemizin :1hug:

X