Gözek yine hortladı

gözek danası.........uzun zaamandır yoktun.......
anladıgım kadarıylada baya yogunmuşun..........yerimseniben
hiç boş durmadan işler yapmışın.......:jeyyar:

bu işler yol su bebiş olarak sana dönmüş......:ecrin_bebek:
vay seni seni....:jeyyar:

hayırlı bebişlerin olsun be dana ......saglıklı buzagan olsun emi......:nazar::emir_bebek:opuyorumnanaktan

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözek hamiş mi?kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

arkadaşım benim kutlarım seni kendine dikkat et tamam mı?Şeniz

bebmsin yaa nasıl sevindim yeminle bebişime arkadaş geliyoooooooooooo=)=)hemen detay bekliyorum.....:lepi:

kıslar valla çok özenmedimm düünüyom düşünyom len bu çocuk ne zaman kaldı diom.demekkii acele özentisiz yapmak lazımmışş.daha yeni hemde çok yenii.ama asla ayaklarımm yerden kesilecek kadar mutlu değilimm.hala bin endişe hala bir korku var içimdee.rabbim bilir tabikii hayırlı sağlıklı sıhhatlii evlat versin hepimizee.başka kimler hamile bilmiyom.kim doğurdu kim boşandı kim evlendide ayvayı yedi onuda bilmiyorum.kıslarr duanızı eksik etmeyinn emii.

günaydin nen, opuyorumnanaktan
hic keyfim kendimi kötü hissediyom bugünmafoldumben

kıslar valla çok özenmedimm düünüyom düşünyom len bu çocuk ne zaman kaldı diom.demekkii acele özentisiz yapmak lazımmışş.daha yeni hemde çok yenii.ama asla ayaklarımm yerden kesilecek kadar mutlu değilimm.hala bin endişe hala bir korku var içimdee.rabbim bilir tabikii hayırlı sağlıklı sıhhatlii evlat versin hepimizee.başka kimler hamile bilmiyom.kim doğurdu kim boşandı kim evlendide ayvayı yedi onuda bilmiyorum.kıslarr duanızı eksik etmeyinn emii.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sakın kendini bu şekilde aldatam gözek danası.
Rabbim şu mübarek günlerin suyu gürmetine sağlıcaklar kucağına verecektir meleğini
Sende böyle düşün öyle saf sata şeyler aklına getirme bakim:mymeka:

10 günlük tatilin daha doğrusu başta kardeşimin düğün koşuşturmacanın ardından olan 5 günlük tatilin
sonunda döndüm kızlarkaydirigubbakcemile5
ne var ne yok:sm_confused:
gözkim canım hamileymiş çok şükür rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq::Saruboceq:
ne kadar oldu

X