- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olum herseyı bızım sormamızı mı beklıon ..
anlatsana ne halt edıon..
bızım de tayınımız cıktı senın haberın varmıydı man kafa..:mymeka:
artıslık yapıo bıde haspam..:dilcikar:
ne var avatarımda ne kıskanıon..zemuszemus
Canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Neee :1shok:
Tuana 3 yaşınamı girdi
ayy kocaman olmuş kızım yaaaa :asigim:
öperim seferim onu Şeniz
Allah bahtını tathtını açık etsin uzun sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum bitaneciğimmmm :Saruboceq:
bu arada tunananın doğum günü kutlu olsun canım rabbim sağlılı hayırlı mutlu ve başarılarla dolu uzuuuuuuunnnn bir ömür nasip etsin kuzuna :Saruboceq:.....iyiki doğdun tuana:asigim:
abowwwwwwwwwwwww
senın meleğının doğumgunu dımek ayy allahım yaa nasıl bakmadık:mymeka: esseklık ettı laa kusra bakma affet aplamızsın
ıyıkı doğdu ııykı var allahım acısını gostermesın cnm benım benım yerıme öp hee
aksiiiii bak bana alzayner diodun ya dişlide durum daha vahim nan mannak biz senle konuşmadıkmı manisaya geliomuşunuz tencere dibin kara seninki benden karaaaa.... hayırlı olsun didim ya hade yine diyim hayırlı ve uğurlu olsun canemmmmm....Şeniz
bu arada burada birinin hayatında güzel şeyler oluyor sanırsam hadi bakalım hayırlısıııııııopuyorumnanaktan
manyadım derken haklıymıssın..delikafadulden
kızım ben haber verdım sana tayınımız cıktı dıe..:mymeka:
unutmadım elbet hatırlıyorum konustuklarımızı..
demek ıstedıgım bazen bazı seylerı bırılerının anlamasını beklemek yerıne dırek soylemek gerekırdı..
ama sende bunu algılıycak beyın yapısı olmadıgı ıcın..:dilcikar:
Allah ın danası..opuyorumnanaktan
kiliksiz disli biseye yaramazsin:mymeka:
tuana nin yeri baska :asigim:nice senlere TUANAsen bu anana benzeme olurmu.sen zati bizim tarafdansin:lepi:
offff bu biraz ağır geldi tamam selamda vermeyiz takılmayızda artık :çok üzgünüm:
senın sıfatına tukurıyım ben..:mymeka:
o gaddar laftan bunu mu cıkardın kılıksız karı..:dilcikar:
mafoldumben
sen kendi sıfatsızlığına bak mannak garuuu:mymeka::çok üzgünüm:
amannn ne sıkıcı bıgun ya
demı..mirmirmirmir
atraksıyon da yokşakkıdı