- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
allam sen bu dıshe cadısını bldın gıbı et
allahım en guzelını sen bılın
amın
gunaydın
dıshem haıd hayrlısı olsun senın ıcın
nan bak bu son msjım olabılır bugun ucağa bınıyom ılk defa kalpten gtmesem ıyıdır baktın gelmedım ptsıye kadr dua et arkamdan etmezsen kabusun olurum ona göre
şampıyon olmaya gıdıyozzdelikafadulden
teşekkür ederim böcüğüm hamd olsun iyiyim
sen nasılsın
sen bjk lımısın ayol
neyse tebrik ederim
dishe bebenkim nasıl geçti sınav :uhm:
gunaydın
dıshe kupaları topladık getrdık daha alıncak kupa varsa alırz yane::1closedeyes:
smhsmh nassın cıcı anne adayı
canım nasılsın bebiş nasıl............opuyorumnanaktan
görünmüyodun .bir kaç gündür.işallah her şey yolundadır................zemuszemus
teşekkür ederim canım iyiyim hamd olsun
midem den rahatsızım baş ağrılarım falan oluyo accık sıkıntım olunca pek nettede kalamıyorum
boyna yat ne olacaksa halim
zamanla geçeceğini ümit ediyorum tek avuntum bu
sen nasılsın peki canım opuyorumnanaktan
ıyıydı canım..:asigim:
sınava ıkı gun varken calısmaya calısan bırı ıcın fazla ıyıydı bıle denebılır hatta..delikafadulden
bugun saat 17:00 den sonra tayın yerlerımız acıklanacak % 80 ıhtımalle..gamyoncuiremsu
cok heyecanlıyımmafoldumben
sen nasılsın :CüvCüv:mınık kelegımız nasıl:asigim:
aman canım iyi ol hem kolaymı anne olmak o kadarda minikim eziyeti olsun........dimi ama
ben sabah mutlu mutlu kalktım ta ki ögleye kadar.......yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........
abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
ama bi emar çekilsin ded, doktorlar.........
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
ya aklımda bin tilki bi şeyler diyor......bir sürü şey geliyor.......
abıma dedim....neden ankara ....ciddi bir şey mi diye............yok diyor.....
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
ama........korkuyorum............
yarın için uçak bileti alındı...........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
fakat keşke daha sevinçli dönüş yapsaydımda bu şekilde olmasaydı........
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........
canım abinin yaşadığı yer van mıydı unuttum ben
içini ferah tut dua et iyi düşünki iyi olsun
küçük yerlerde malesef imkanlar iyi olmayabiliyor
emin olamadıklarından demişlerdir
kötü şeyler düşünme rabbimin izniyle yoktur bişeycik
oo demek sende sonunda yuvana dönüyosun hadi gözün aydın
olsun öyle deme son iki günde olsa aklında kalmıştır baya taze bilgi daha zemuszemus
hadi verirsin inşallah
demek bugün açıklanıyo
ayol zaman ne çabuk geçti yaa
sabreden derviş hesabı maşallah ne deyim
batı olacaktı değilmi Allahın izniyle
hadi bakalım dualarım sizle gönlünüze göre inşallah bebenkim opuyorumnanaktan
hamd olsun iyiyim bende
midem fena yaa bir an önce geçse keşke
benimde zaman su gibi aksa
ama sağlıcakla buyrunnnnnnnnn
aman canım iyi ol hem kolaymı anne olmak o kadarda minikim eziyeti olsun........dimi ama
ben sabah mutlu mutlu kalktım ta ki ögleye kadar.......yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........
abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
ama bi emar çekilsin ded, doktorlar.........
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
ya aklımda bin tilki bi şeyler diyor......bir sürü şey geliyor.......
abıma dedim....neden ankara ....ciddi bir şey mi diye............yok diyor.....
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
ama........korkuyorum............
yarın için uçak bileti alındı...........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
fakat keşke daha sevinçli dönüş yapsaydımda bu şekilde olmasaydı........
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........
tayınler acıklandı..mafoldumben
hadı tahmın edın bakalım neresı olmus olabılır...zemuszemus
agzınız acık kalıcak:1shok:
söyle laa merak ettım beğenemdın galıba:1shok: