Gözek yine hortladı

arkadaşlarr internetimizz şimdilik iptall arkadaştayım yine hepinizii çokk özlüyorumm benii unutmayınn neti ikna edecemm kocamaa

seni unutmakmı aslayerimseniben
sen beni unuttunmu yoksa:mymeka:
noldu canım ikna yeteneğin zarar gördü heralde yada kocan yeni yollar bekliyor:jeyyar:
senden korkulur yeni taktikler hazırdır mutlakakaydirigubbakcemile

heç bişey olduğu yok
ne olacağını soracağına
azda gel öğren :mymeka:
hep kaçak hep kaçak :icecream:

eyttt yevrim be içimden geçiyodu tam ne zamandır girmiyorum geyik sohbetine özledim kızları diye kimsede yok ortalarda diye anam sen çıktın geldin hoşgeldin naber yevrim=)=delikafadulden

kardeşimi istediler bugün yüzükler takıldı
annemlerdeydik
yeni geldik
bende ne var ne yok diye bakınıyodum
sen nasılsın nerelerdesin

kardeşimi istediler bugün yüzükler takıldı
annemlerdeydik
yeni geldik
bende ne var ne yok diye bakınıyodum
sen nasılsın nerelerdesin

allahım tamamına erdirsin inş..alkisalkisalkisben iyiyim yoğunum sadece zeyno okulu ev tükken eşim ben bizzat kendim ailelerimiz derkene =yorgunluk onuda geçtim memnunum yorulmayı seviyorum ben boşa geçirilen zaman beni rahatsız ediyor ama dilekçe vericem yakında bir gün 36 saat olmalı diye anacım zaman yetmiyor sanki ya=)delikafadulden

sağolasın canım Şeniz
o zaman sana maşallah diyorum
bu aralar bende yoğundum ama
aslında bende yoğun olmayı seviyorumda anacığım iş güç yokki
herşey aynı

herşeyin hayırlısı olsun inş cnm
allah tamamına erdirsin tekrar en kötü günleri bu günki gibi olsun :)

sağolasın canım Şeniz
o zaman sana maşallah diyorum
bu aralar bende yoğundum ama
aslında bende yoğun olmayı seviyorumda anacığım iş güç yokki
herşey aynı

bebişim evdesin sen dimi çalışmıyosun gel senide çalıştırak tükkende hehehehhehekaydirigubbakcemile3ben babama yardımcı gittim sende benim yardımcın olursun gı dokuz ay sonrada sana yardımcı alırız=):roflol:

casminim seni görmek ne güzel sabah a karşı tanıştığım dostum :))
iyiyim çok şükür sen nasılsın?

bende iyiyim işte takılıyorum bugün bir hiperaktifliğim var benim duramıyom yerimde hayırdır inş...hahhaahhahah.nereye ne mesaj yazıcağımı şaşırdım hemde bir yorgunum halbuki bütün gün ayakta tükkenin yazlık kışlıklarını ayırdık babamla öldük ama benim enerjim bitmedi heral sanırım heste olucam genelde böle olurum şimdi hehehehheheh=)

aman allah korusun casminim hasta falan olma çok enerjili şeyler yemişsindir belki :)

evet sölüyorum kahvaltı dışında hiç bir şey yemedim=(saat 10,00 gibi börek yaptım ondan dişledim bir kaç dilim o kadar=)bu gün yemek yemeye vaktimiz yoktu inan bir tek babamı yolladım yukarı ben gelmicem sonra yerim buralar bitsin dedim sonra yemek yemeyi unutmuşum eve gelice açlığımı hissettim hahahahahkafamçokkarıştı=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…