gözden ırak olan gönülden de ırak olur

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
39
herkese günaydın.kızlar sizce gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu?

yani aslında tam da demek istediğim bu değil..yani onu göremediğniz zaman duygu yogunlugunuzda degısıklık oluo mu olumsuz yönde...onsuz olmaya alışabiliyo musunuz?

ee tabıkı bıraz alısıyo ınsann mesela ben ılk gunler cok aglıyodum sonra yawas yawas alısıyosunuzz:KK43:((

zamanla herseye alısıyosunuz ama genede ben dayanmıyorum askımdan uzak kalmayaa bazen canımı cok acıtıoy ayrılmamıza az kaldı gene uzak olcaz

yani aslında tam da demek istediğim bu değil..yani onu göremediğniz zaman duygu yogunlugunuzda degısıklık oluo mu olumsuz yönde...onsuz olmaya alışabiliyo musunuz?

ona kızdığım zamanlarda kendimi onsuzluğa alıştırıyorum onuda bensizliğe:dilcikar:
al sana acı:mymeka:

Onu görmesemde sesini duymam varlığını hissetmem yanımda olmasını sağlıyor:asigim::1hug:
görüşmemizden bir gün gecsin sanki onu uzun zamandır görmemişim gibi hissediyorum oda aynı şekilde:asigim:

Kim ne derse desin olur,bir süre sonra olur...

bence de bir süre sonra ister istemez oluyo..eger bı sure yoksa ortada nişanlı falan değilseniz(örneğin asker yolu bekleyenler 15 ay sonra döneceklerini biliyorlar ya da okul için bekleyenler....)soğukluk olur biraz..

"Gözden ırak olan gönüldende ırak olur" yorumunu yapanlara katılmıyorum...

Nişanlımla hiç aynı şehirlerde olmamamıza ,ve sadece ayda bi görüşmemize rağmen birbirimize olan sevgimiz hiç eksilmedi.Aksine arttı...
Seven insan isterse sevdiğini başına taç yapar...

Sadece sevgili için geçerli değil tabi.Yurtdışında bi dostum var.1 yılı aşkın süredir hiç görüşmememize rağmen gönlümdeki yeri hep aynıdır.Artık uzağız birbirimize diyerek halını hatırını sormamazlık etmedim hiç.Dediğim gibi insanın kendisine bağlı birazda bu.

olur mu yaaaa
insan sevdiğini uzakta olunca daha da özler sesini bile duyduğunda içi gider gelişini beklemek bile heyecanlandırır insanı
ama severse böyle olur sevmezse olsa da olur olmasa da olur derse zaten bu duyguları yaşayamaz ki

X