• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

gozdegozdeg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
302
1
46
Ankara
04.04.2012 !!! :D saat 9da hastaneye gittim ameliyat önlüğünü giyerken ağladım mutluluktan mı korkudn mı bilemiyorum 10:15de ameliyata girdim 12de çıkmışım doktora 5-6 defa kaç cc diye sormuşum :D doktor gidincede annemlere kaç cc diye sorup durmuşum. Yan döncem , dikişlere dokuncam , yastığı düzeltin ,kaç cc diye 20 dk boyunca bunları tekrarlamışım :D doktorum mentor ve natrallenin ikisini de kullanıyor seçimi kendisine vücut tipime hangisini uygun gördüğüne bıraktım. 365 cc almış ama bana nedense küçük geliyor :D yarı damla ve pütürlü koydu. Yarı damla , damla gibi değil yuvarlak da koymak istemedi aslında yuvarlak isterdim.. Neyse 1. günüm ağrılıydı 2.günüm kollarımı kullanırken olan ağrı hariç hiç bi sıkıntı yoktu. Bu gün bomba gibiyim :D kollarımı hiç açmadım her işimi annem görüyor kendimi çok iyi hissediyorum. Dikiş izim de miniciiiiik. Görünce çok şaşırdım kısacası ben çok mutluyum darısı ameliyat olmak isteyen arkadaşlaraa :)

çok geçmiş olsun canım.umarım istediginden 1mm bile şaşmaz. gülegüle kullan .. nerde oldun ameliyatını ? kime ve kaça birde tabii..

Eveeet arkadaşlar bu gün çok iyiyim tek sıkıntım yataktan kalkarken oluyor. Bu ameliyatı olmak isteyip korktuğu için erteleyen arkadaşlar hiç düşünmeyin bi an önce halledin derim. Ben çok mutluyum herkesin bu mutluluğu yaşaması dileğiyleee :)

Canım konun da hayırlı olsun yeni memişlerin de :) Darısı başıma 11 Nisan :18: Senin kasaltımıydı canım?365 e küçük mü diyorsun yahu ? Ya benim hepten kafam takılıyor bu cc işine:26:

Canım konun da hayırlı olsun yeni memişlerin de :) Darısı başıma 11 Nisan :18: Senin kasaltımıydı canım?365 e küçük mü diyorsun yahu ? Ya benim hepten kafam takılıyor bu cc işine:26:

Sağol canım beniim :) benim hiç yoktu hatta üst taraf kaslı gibiydi evet kas altı canım. Sen kime ameliyat olacaksın ?

Konun ve yeni memişlerin hayırlı olsun canım. Bnece hiç kafana takma tam istediğin gibi olacaktır. Biraz zaman tanı onlara.. :)) Sevgiler. Tekrar geçmiş olsun..

04.04.2012 !!! :D saat 9da hastaneye gittim ameliyat önlüğünü giyerken ağladım mutluluktan mı korkudn mı bilemiyorum 10:15de ameliyata girdim 12de çıkmışım doktora 5-6 defa kaç cc diye sormuşum :D doktor gidincede annemlere kaç cc diye sorup durmuşum. Yan döncem , dikişlere dokuncam , yastığı düzeltin ,kaç cc diye 20 dk boyunca bunları tekrarlamışım :D doktorum mentor ve natrallenin ikisini de kullanıyor seçimi kendisine vücut tipime hangisini uygun gördüğüne bıraktım. 365 cc almış ama bana nedense küçük geliyor :D yarı damla ve pütürlü koydu. Yarı damla , damla gibi değil yuvarlak da koymak istemedi aslında yuvarlak isterdim.. Neyse 1. günüm ağrılıydı 2.günüm kollarımı kullanırken olan ağrı hariç hiç bi sıkıntı yoktu. Bu gün bomba gibiyim :D kollarımı hiç açmadım her işimi annem görüyor kendimi çok iyi hissediyorum. Dikiş izim de miniciiiiik. Görünce çok şaşırdım kısacası ben çok mutluyum darısı ameliyat olmak isteyen arkadaşlaraa :)

canım hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senini için. inşallah her zaman istediğin gibi olmuştur. güle güle kullan.

okudum sayfana yazdıklarını. sevincin yoğun ve güzel. için içine sığmıyor belli. çok sevindim. :3:
her şey istediğin gibi olsun.:nazar: boyut da iyidir eminim. 365 cc süper! :16:

okudum sayfana yazdıklarını. sevincin yoğun ve güzel. için içine sığmıyor belli. çok sevindim. :3:
her şey istediğin gibi olsun.:nazar: boyut da iyidir eminim. 365 cc süper! :16:

Canım beniiim umarım senin de istediğin gibi göğüslerin olur inan bunu çok içten istiyorum.. Bide benim annem muğlalı . Muğlaya gittiğimzde hiç denize giremezdm. Bu sene gireceğim inşş :D

canım konun hayırlı olsun. yeni memişlerinle aran nasıl bakalım .okudugum kadarıyla masallah bı sorun yok .cok sevındım canım darısı basıma bir an önce...

Back