• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gözde yaş önemli lütfen cevap yazın :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
kıslar benim oğlumun sağ gözünden arada yaş akıyor acaba normalmi diğerinde bişey yok ama pazartesi dr kontrolümüz var ama ozamana kadar ben iyice daralırım varmı bu problemi yaşayan yada bilgisi olan

canım benimde kızım 2 aylıkken sol gözünden yaş akıyordu tabi bi panik hemen doktora kendi doktorumuz gtöz doktoru muayne etsin dedi ve muayne sonrasında doktor hiç bir rahatsızlığı yok gayet sağlıklı dedi hatta ilk çoçukmu diye sordu bende evet dedim ilk olduğu için bu kadar pirpiriklisin dedi ama endişelenecek bişi yok dedi canım eminim seninkide öyledir

arada akıyorsa sorun yoktur sanırım. ama sürekli akmalarda gözyaşı kanalı tıkanması durumu oluyor. ondada masaj veriyorlar geçiyor.

canım bizimde arada akıyodu dr önemli olmadığını dile getirdi ama devamlı bi akıntı varsa o nun ciddi olabildiğini belirtmişti.umarım seninkide önemsizdirŞeniz

geçmiş olsun cnm
sürekli akmıyorsa korkma
benim oğlumda göz yaşı kanalı tıkanıklılığı var günde 2-3 kez yaş geliyor
kanal tıkanıksa bile korkma
1 yaşına kadar damla ve masajla kendiliğinden açılıyormuş
açılmazsa bile 5 dk. bir operasyonla kanal dışardan sondalama işlemiyle açılıyor.
geçmiş olsun tekrar

Back