- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Merhaba
Göz önunde ucusan cisimler görüyorum 3gündur yasiyan varmi acaba????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz tansiyonu yada normal tansiyon sıkıntılarınız olabilir mi?Merhaba
Bende miyop var bende de oluyor bazen ışık tarzı bende amaMerhaba
En son ölcturmemde yoktu goz tansiyonuGöz tansiyonu yada normal tansiyon sıkıntılarınız olabilir mi?
Isik tarzi degil beyaz renkte solucan gibiBende miyop var bende de oluyor bazen ışık tarzı bende ama
Şimdi diğer mesajınızı da gördüm göz kuruluğu konunuzu. İyi bi doktor araştırın ve gidin burdan sorarak olacak şsy xeğil buEn son ölcturmemde yoktu goz tansiyonu
İyi bir göz doktoruna gidip muayene olmanız lazım. Retinayla ilgili de olabilir.Isik tarzi degil beyaz renkte solucan gibi
Merhaba paniklik bir durum yok ben 6 sene goz dr yaninda asistanlik yaptim onemsiz birsey bu sebebi gozun arkasindaki alyuvarlarin miyadi dolanlarin gitmesi gibi birsey. Gecer surekli devam eden bisey degil ilaci yoktur :)Merhaba
Beyaz renkte solucan gibi gecermi?Merhaba paniklik bir durum yok ben 6 sene goz dr yaninda asistanlik yaptim onemsiz birsey bu sebebi gozun arkasindaki alyuvarlarin miyadi dolanlarin gitmesi gibi birsey. Gecer surekli devam eden bisey degil ilaci yoktur :)
Gecer bu gun yarin