- 20 Ocak 2010
- 1.774
- 0
-
- Konu Sahibi sarilale0308
teşekkür ederimm...geçmiş olsun.....
yok hiç hissetmedin öle bir şey yaşadığını flnn sadece ağrı ve kızarıklık başka bir problemim yoktu..okurken tüylerim ürperdi ya çok geçmiş olsun. yanlış anlamassan bir şer merak ettim gözünde kıpırdadığını hissetmedin mi hiç?
çok teşekkür ederimmAnneciiiimakannehireyvahedigeldismile
Çok geçmiş olsun.
aynen bizde şoktayız hala doktorlarım bile şok içindelerdi...ben bunu dr house dızısınde ızlemıstım hadı canım oyle sey olurmu demıstım soklardayım sımdı
cok cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versın
tabikiii gördüm ben fotoraflarını gözümün yarısını kaplayan bir yaratıktı resmen ağzını kuyruğunu her şeyini gördüm...ameliyattan sonra aileme de göstermiş canlı çıkarıldı gözden zaten önemli olan canlı çıkarmaktıı..doktorum bir sıvının içine koymuşş tüpee göstermişş bizimkilere zaten ordan da patolojiye gitti..fotosu bile yetti bana bir günde yemekten fln kesilmiştim..allah kimsenin başına vermesin...aman allahım eyvahedigeldismile çok geçmiş olsun yaaa görüntüleri sana gösterdilermi peki allah beterinden korusun:Saruboceq:
aynenn hala bende tuhaf oluormmmm...allah kimseye dermansız dert vermesin..Canım benim ya çok üzüldüm okurken bir tuhaf oldumÇok ama çok geçmiş olsun bir daha umarım böyle bir şeyle karşılaşmazsın,kimse de karşılaşmasın çok kötü bir şey.Allah acil şifalar versin..
teşekkür ederim iyi dileklerin için amin...çok geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin ve beterinden korusun hepimizi.
teşekkür ederim...bende böle bi durumu paylaşmak istedim..ilk gün duyduğumuzda şok olduk internette çok aradım ama haber bulamadım hiç...allah kimsenin başına vermesin ama en azından birinin başına gelirseee bilgisi olsun diye yazmak istedim..meşhur olmuşum tıp dünyasında doktorum öyle söylüoyor valla tıp kitaplarına ders olucaksın dedi bana:)çok geçmiş olsun yaaa
ilk defa duyuyorum
arkasını bırakmayın ihmal etmeyin canım ..beni de şu an araştırıolarr bağırsaklarada bakılıooo çok düşük iht,malle ordann geçmiş olabileceğini söledi doktorlarr...sonuçlar belli oluncaa paylaşırım burdann...Çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş seni.
başlıkta 'tenya larvası' yazısını görünce hemen daldım içeri.
yaklaşık 2 ay önce de benim 1,5 yaşındaki kızımın barsağında çıktı bu tenya denen illet,
biz denize gitmiştik büyük ihtimal denizden kaptı çok kötü oldu kızım 2 gün hiç bişi yiyemedi
su dahi içemedi çok üzülmüştüm çok şükür dr verdiği ilaç ve iğneleri kullandım ve iyileşti kzım.
Ben bu tenyanın sadece barsakta olduğunu sanıyordum meğer vücudun çeşitli yerlerinde yaşayabiliyormuşeyvahedigeldismile gerçekten korkunç.
büyük geçmiş olsun.:Saruboceq: