• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gözde çapaklanma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mercan1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
71
0
36
İstanbul
bebeğim ıkı aylı doğduğu andan bu yana gozunde çapaklanma var 3 tane damla değiştirdık fakat gecmıyor göz kanalları tıkalıymış masaj yapmam gerekıyormus masajda yapıyorum yaptırdığı kadar ama bır turlu gecmıyor :(

canım günde birkaç kere sütünden kaşığa al gözüne dök.
bir de demlenmiş çayı pamuğa dök gözünü sil.. geçmiş olsun...

Benim oğlumda da vardı.Biz de yaklaşık 2 ay kadar çektik.Sürekli çapaklanırdı bir gözü sabah nerdeyse yapışmış kalkardı.Bize de bol bol masaj yapın dedi doktor.Geçmeyince bir damla verdi onu kullandık.O iyi geldi ama sonra öğrendim ki bebekler için pek de tavsiye edilmiyomuş.Sen de bol bol masaj yap.Çayla falan silme sakın.Kaynamış ılınmış temiz suyla sil.Ben kendim için göz doktoruna gittiğimde doktor bana çayın hiçbir özelliği yok önemli olan sıvının ılık olması demişti kesinlikle su dışında bişey kullanmayın dedi bunu söyleyen de prof.Zamanla geçer merak etme ama masajı ihmal etme.

kendi sütünden damlat doktorlarda öneriyor anne sütü dünyanın en iyi ilacı

benimde kızımda şuan aynı sorun var daha öncede olmuştu damlayla geçti şimdi birde sulanıyor, dr yine damla verdi kullanıyorum birde bebek şampuanını sulandır pamukla sil dedi denemek isterseniz geçmiş olsun...

benimde kızımda şuan aynı sorun var daha öncede olmuştu damlayla geçti şimdi birde sulanıyor, dr yine damla verdi kullanıyorum birde bebek şampuanını sulandır pamukla sil dedi denemek isterseniz geçmiş olsun...

çok tesekkurler anne sutunu yıllardır duyarız ama sağlık ocağındakı hemsıre kesınlıkle kullanma anne sutu bakterı uretır dedı ve yıne aynı sağlık ocağındakı dr anne sutunu kullan dedı bende sasırdım :(

çok tesekkurler anne sutunu yıllardır duyarız ama sağlık ocağındakı hemsıre kesınlıkle kullanma anne sutu bakterı uretır dedı ve yıne aynı sağlık ocağındakı dr anne sutunu kullan dedı bende sasırdım :(

dr un doğru söylemiş emzirirken bende oğlumun cildinde bişey bile çıksa sütü sürünce geçerdi

eyeliner ile sürme aynı şey mi sürme eskiden de hala da göz tedavisinde kullanılır. bazı doktorlar ek olarak sürme sürülmesini tavsiye ederler.

Back