- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
- Konu Sahibi littlewaterspirit
Annelik sürekli bir endişe hali zaten. Sizi anlıyorum. Önemli bir durum görseler eve yollamazlardı sanırım. Umarım pazartesi gününe kadar düzelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sabah ki asistandı ama akşam prof çağrıldı yüzü o kadar garip ki anlatamam sana prof ilgisi yok alerji çok büyük ihtimal yarın geçer dedi Inşallah sabaha güzel uyanırızAnnelik sürekli bir endişe hali zaten. Sizi anlıyorum. Önemli bir durum görseler eve yollamazlardı sanırım. Umarım pazartesi gününe kadar düzelir.
Ooo ne güzel Prof incelemiş. İstifra ettiği için de şişmiştir yüzü.Yani sabah ki asistandı ama akşam prof çağrıldı yüzü o kadar garip ki anlatamam sana prof ilgisi yok alerji çok büyük ihtimal yarın geçer dedi Inşallah sabaha güzel uyanırız
Ooo ne güzel Prof incelemiş. İstifra ettiği için de şişmiştir yüzü.
Tomografi falan çektiler mi? Çok geçmiş olsun umarım hiçbir şeyi yoktur. Çocuklar hasta olmasa ne de güzel olurdu.
Bilemiyorum böyle durumlarda tomografi çekilir aslında ama inşallah geçici bir şeydir bir de hemen nasıl ilaç verdiler ki? Bence siz pazartesi çocuk alerji uzmanına gidin ve anlatın, alerji testi isteyecektir ona göre hareket edersiniz. Çünkü göz küçülmesi, fışkırır tarzda kusma gibi şeyler pek alerji belirtisi gibi değil sanki.Gereksiz radyasyon almasın pazartesi geçmezse gel dediler bir de şimdi bu nedir ya kollarda yüzde bacakta tek tük çıkmış @Sekerrenk
Çok şükür iyiÇok gecmiş olsun. Şimdi nasıl oğlunuz?