• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde aniden gelişen göz bebeği küçülmesi neden olur

Göz kapaklarını kırpıyor. Her şey normal genel halinde. Düşme çarpma yok ama iki gün evvel alnında okuldan aldığımda kızarıklık vardı hafif şiş kızarık nasıl diyeyim sanki toplu iğne başı gibi sertleşmişti.. Sordum düşmedim , çarpmadım dedi , öğretmenine sordum kesinlikle çarpmadı , birden oldu alnını bende fark ettim , sinek bir şey ısırdı diye düşündüm dedi. O kırmızılık sertlik duruyor hala açıkcası ben de sinek böcek ısırdı heralde çocukta kaşıdı diye düşündüm çünkü bizim çok şişer sinek ısırığı vs... Gözüm kaşınıyor sadece diyor. Bir de iş yerindeyiz araç bekliyorum gelir gelmez gideceğiz.
Ne yaptınız

Gittiniz mi ne oldu
Bir türlü fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın . Devlet hastanesinde çocuk doktoru baktı. Işık tuttu , gözünü açıp kapamasını, parmağını takip etmesini , dilini oynatmasini filan istedi sonucunda nörolojik bir durum olduğunu sanmıyorum göz damlası ve alerji şurubu veriyorum bunları kullan sabaha kötüleşir veya iki güne kadar iyileşme olmazsa getir ayrıntılı tetkik yapılsın şu an gerek yok bence alerjik gibi duruyor dedi.
Merak eden herkese teşekkür ederim.

Bir türlü fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın . Devlet hastanesinde çocuk doktoru baktı. Işık tuttu , gözünü açıp kapamasını, parmağını takip etmesini , dilini oynatmasini filan istedi sonucunda nörolojik bir durum olduğunu sanmıyorum göz damlası ve alerji şurubu veriyorum bunları kullan sabaha kötüleşir veya iki güne kadar iyileşme olmazsa getir ayrıntılı tetkik yapılsın şu an gerek yok bence alerjik gibi duruyor dedi.

Acil servisteyiz deli gibi kusuyor :KK43: dua edin bir şey çıkmasın serum bağlandı sakinles diye beni dışarı attı dr
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun yoktur... Şu sıralar salgın varmış, belki ondan kusuyordur, gözüyle alakalı değildir hemen en kötüsünü düşünmeyin. Rabbim şifalar versin...

Alakasi olabilir mi bilmiyorum ama yan etkilerine baksanız damlanın doktora kullandığı damlayi söyleyin

Çok çok geçmiş olsun tam sevinmişken nörolojik bişey olmadığına:KK43::KK43: hala kusuyor mu son durum ne acaba enfeksiyon filan mı kaptı çocuk ne oldu :KK43: Allah tez zamanda şifa nasip etsin inşallah dua edeceğim

G

Geçmiş olsun sakin olmaya çalışın. Belki hiç alakası yoktur birbiriyle

Durun sakin olun, gözle alakasi olmayabilir. Üşütmüş olabilir sakin olun

Alakasi olabilir mi bilmiyorum ama yan etkilerine baksanız damlanın doktora kullandığı damlayi söyleyin

Çok geçmiş olsun inşallah sadece alerjik bir durumdur ve çabucak geçer.

Aa eve döndükten sonra mi oldu bu

Çok şükür yapılan tetkikler temiz. Akşam alerji surubunu içirip uyuttum mutfakta iş yaparken çığlığına koştum. Baştan aşağı tüm yatak batmış oyle gorunce aklim gitti hemen kucağıma alıp hastaneye koştum yol boyunca ve hastanede aynı şekilde devam etti anlattım sabah geldiğimizi icirdiğim şurubu damlayı söyledim dokundu mu acaba dedim onlarla alakası yok dedi dr bağırsak sesleri var serum iğne yapalım bekleyelim dedi duracak mı kusması neyse uyudu sonra uyandırıp ayran çubuk kraker yedirdiler yarım saat daha bekledik tekrarlamadı bu arada tetkikler çıktı temiz alerji olduğunu düşünüyorlar ama dokunabilecek hiç bir şey yemedi ilaçta almadı bu arada göz hala aynı burun ve yüz şiş göz altları mor yüzü çok tuhaf şiş şiş duruyor hala :KK43: ama bıcır bıcır konuşmaya başladı pazartesi sabaha geçemezse tekrar gideceğiz herkese teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun tam sevinmişken nörolojik bişey olmadığına:KK43::KK43: hala kusuyor mu son durum ne acaba enfeksiyon filan mı kaptı çocuk ne oldu :KK43: Allah tez zamanda şifa nasip etsin inşallah dua edeceğim
Tesekkür ederim simdi yatırdım yine üstteki mesajda anlattım. Bu gece bana uyku yok . Çok korktum tarifi yok :(

Çok şükür yapılan tetkikler temiz. Akşam alerji surubunu içirip uyuttum mutfakta iş yaparken çığlığına koştum. Baştan aşağı tüm yatak batmış oyle gorunce aklim gitti hemen kucağıma alıp hastaneye koştum yol boyunca ve hastanede aynı şekilde devam etti anlattım sabah geldiğimizi icirdiğim şurubu damlayı söyledim dokundu mu acaba dedim onlarla alakası yok dedi dr bağırsak sesleri var serum iğne yapalım bekleyelim dedi duracak mı kusması neyse uyudu sonra uyandırıp ayran çubuk kraker yedirdiler yarım saat daha bekledik tekrarlamadı bu arada tetkikler çıktı temiz alerji olduğunu düşünüyorlar ama dokunabilecek hiç bir şey yemedi ilaçta almadı bu arada göz hala aynı burun ve yüz şiş göz altları mor yüzü çok tuhaf şiş şiş duruyor hala :KK43: ama bıcır bıcır konuşmaya başladı pazartesi sabaha geçemezse tekrar gideceğiz herkese teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun:KK200:çocuk işte, bi hasta bi iyi büyüyorlar. Küçükken bende çok sık hasta olurdum sürekli hastanelerde antibiyotiklerle hatırlıyorum dirençleri düşük oluyor çocukların.
Takmayın kafanıza temizmiş ya sonuçlar bu yeterli, Allah beterinden korusun:KK200:çok sevindim miniğe

Canım benim ya inşallah iyileşir bir an önce:KK200:

Çok çok geçmiş olsun:KK200:çocuk işte, bi hasta bi iyi büyüyorlar. Küçükken bende çok sık hasta olurdum sürekli hastanelerde antibiyotiklerle hatırlıyorum dirençleri düşük oluyor çocukların.
Takmayın kafanıza temizmiş ya sonuçlar bu yeterli, Allah beterinden korusun:KK200:çok sevindim miniğe
Bebekken bile hiç kusmadı hele böyle ilk kez görüyorum yüzde birden oluşan durumla üst üste gelince aklım gitti tüm vücudu bir de buz gibiydi ateş yok ama titreme vardı hastanede ağlamaya başladım attılar beni :D Allaha binlerce şükür inşallah geçer yarın geçmezse mutlaka pazartesi getir dediler. Teşekkür ederim:KK200:

Back