- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Hayır yok mikrop kapması alerji gibi bir şey değil... Konjivit filan değil çok endişeliyimKızarıklık var mi gozkapaginda
İnşallah mikrobik bir şeydir ama hiç öyle durmuyor , yüzü çok tuhaf görünüyor bakışlarından dolayıMikrobik bi sey olabilir mi ki canim, goz kapaginda sislik var diyosun ya da yabanci cisim kacmasi falan?
Acil sifalar diliyorum.
Evet teki büyük teki küçük , devlette acillerde göz doktoru var mıTeki büyük teki küçük mü? Bence acile götürün hemen hiç beklemeyin 10 dakika bile. Hem de içiniz rahatlar
Göz doktorundan önce daha farklı şeyler olması beni düşündürdü. ışığa tepkisi yok mu? Şuan küçük olan gözbebeğine ışık tutunca, diğer gözü küçülüyor mu?Evet teki büyük teki küçük , devlette acillerde göz doktoru var mıGöz hastanesi var 9 da açılıyor onu bekliyorum.
Diğer göz büyük , bakışlar kayık ama görmede sorun yok , çocukta başka bir sorunda yok gayet normal ama beni de bu korkuttu. Göz hastanesinde doktor yokmuş acile gidiyorum kahvaltısını bitirir bitirmez , nörolog filan vardır acilde en kötüGöz doktorundan önce daha farklı şeyler olması beni düşündürdü. ışığa tepkisi yok mu? Şuan küçük olan gözbebeğine ışık tutunca, diğer gözü küçülüyor mu?
Flaşı tut gözüne ikisinde de küçülme falan var mı ydaGöz doktorundan önce daha farklı şeyler olması beni düşündürdü. ışığa tepkisi yok mu? Şuan küçük olan gözbebeğine ışık tutunca, diğer gözü küçülüyor mu?
hemen gidin hiç geciktirmeyin.. ben de bişey diyemiyorum ama nörolog gerekiyor gibi duruyor size benim anladığım.Diğer göz büyük , bakışlar kayık ama görmede sorun yok , çocukta başka bir sorunda yok gayet normal ama beni de bu korkuttu. Göz hastanesinde doktor yokmuş acile gidiyorum kahvaltısını bitirir bitirmez , nörolog filan vardır acilde en kötü
5 yaşındaFlaşı tut gözüne ikisinde de küçülme falan var mı yda
hemen gidin hiç geciktirmeyin.. ben de bişey diyemiyorum ama nörolog gerekiyor gibi duruyor size benim anladığım.
Çocuk kaç yaşında
İnşallah yoktur siz hemen korkmayın ama ne diyor nasıl olmuş bilmiyor mu? Bir de göz kapaklarını kırptığından emin olun. Kırpıyor dimi5 yaşındaAllah'ım bir şey olmasın ne olur
Kafa çarpması falan var mı düşme filan?İnşallah yoktur siz hemen korkmayın ama ne diyor nasıl olmuş bilmiyor mu? Bir de göz kapaklarını kırptığından emin olun. Kırpıyor dimi
Göz kapaklarını kırpıyor. Her şey normal genel halinde. Düşme çarpma yok ama iki gün evvel alnında okuldan aldığımda kızarıklık vardı hafif şiş kızarık nasıl diyeyim sanki toplu iğne başı gibi sertleşmişti.. Sordum düşmedim , çarpmadım dedi , öğretmenine sordum kesinlikle çarpmadı , birden oldu alnını bende fark ettim , sinek bir şey ısırdı diye düşündüm dedi. O kırmızılık sertlik duruyor hala açıkcası ben de sinek böcek ısırdı heralde çocukta kaşıdı diye düşündüm çünkü bizim çok şişer sinek ısırığı vs... Gözüm kaşınıyor sadece diyor. Bir de iş yerindeyiz araç bekliyorum gelir gelmez gideceğiz.Kafa çarpması falan var mı düşme filan?
Göz kapaklarını kırpıyor. Her şey normal genel halinde. Düşme çarpma yok ama iki gün evvel alnında okuldan aldığımda kızarıklık vardı hafif şiş kızarık nasıl diyeyim sanki toplu iğne başı gibi sertleşmişti.. Sordum düşmedim , çarpmadım dedi , öğretmenine sordum kesinlikle çarpmadı , birden oldu alnını bende fark ettim , sinek bir şey ısırdı diye düşündüm dedi. O kırmızılık sertlik duruyor hala açıkcası ben de sinek böcek ısırdı heralde çocukta kaşıdı diye düşündüm çünkü bizim çok şişer sinek ısırığı vs... Gözüm kaşınıyor sadece diyor. Bir de iş yerindeyiz araç bekliyorum gelir gelmez gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?