• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde aniden gelişen göz bebeği küçülmesi neden olur

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Konum azıcık burada kalsa olur mu ?

Kızlar oğlumun gözüne birden bir şey oldu. Sol göz bebeği minicik kaldı , şaşı gibi bakıyor , göz kapağı şiş , birden durduk yere oldu. Böyle bir şeyle karşılaşan kimse var mı ya ada aranızda göz doktoru olan. Bugün götürebileceğim göz doktoru arıyorum. Ne olabilir çok endişeliyim :(

Mikrobik bi sey olabilir mi ki canim, goz kapaginda sislik var diyosun ya da yabanci cisim kacmasi falan?
Acil sifalar diliyorum.

Göz doktorundan önce daha farklı şeyler olması beni düşündürdü. ışığa tepkisi yok mu? Şuan küçük olan gözbebeğine ışık tutunca, diğer gözü küçülüyor mu?
Diğer göz büyük , bakışlar kayık ama görmede sorun yok , çocukta başka bir sorunda yok gayet normal ama beni de bu korkuttu. Göz hastanesinde doktor yokmuş acile gidiyorum kahvaltısını bitirir bitirmez , nörolog filan vardır acilde en kötü :(

Göz doktorundan önce daha farklı şeyler olması beni düşündürdü. ışığa tepkisi yok mu? Şuan küçük olan gözbebeğine ışık tutunca, diğer gözü küçülüyor mu?
Flaşı tut gözüne ikisinde de küçülme falan var mı yda
Diğer göz büyük , bakışlar kayık ama görmede sorun yok , çocukta başka bir sorunda yok gayet normal ama beni de bu korkuttu. Göz hastanesinde doktor yokmuş acile gidiyorum kahvaltısını bitirir bitirmez , nörolog filan vardır acilde en kötü :KK43:
hemen gidin hiç geciktirmeyin.. ben de bişey diyemiyorum ama nörolog gerekiyor gibi duruyor size benim anladığım.

Çocuk kaç yaşında

Kafa çarpması falan var mı düşme filan?
Göz kapaklarını kırpıyor. Her şey normal genel halinde. Düşme çarpma yok ama iki gün evvel alnında okuldan aldığımda kızarıklık vardı hafif şiş kızarık nasıl diyeyim sanki toplu iğne başı gibi sertleşmişti.. Sordum düşmedim , çarpmadım dedi , öğretmenine sordum kesinlikle çarpmadı , birden oldu alnını bende fark ettim , sinek bir şey ısırdı diye düşündüm dedi. O kırmızılık sertlik duruyor hala açıkcası ben de sinek böcek ısırdı heralde çocukta kaşıdı diye düşündüm çünkü bizim çok şişer sinek ısırığı vs... Gözüm kaşınıyor sadece diyor. Bir de iş yerindeyiz araç bekliyorum gelir gelmez gideceğiz.

Göz kapaklarını kırpıyor. Her şey normal genel halinde. Düşme çarpma yok ama iki gün evvel alnında okuldan aldığımda kızarıklık vardı hafif şiş kızarık nasıl diyeyim sanki toplu iğne başı gibi sertleşmişti.. Sordum düşmedim , çarpmadım dedi , öğretmenine sordum kesinlikle çarpmadı , birden oldu alnını bende fark ettim , sinek bir şey ısırdı diye düşündüm dedi. O kırmızılık sertlik duruyor hala açıkcası ben de sinek böcek ısırdı heralde çocukta kaşıdı diye düşündüm çünkü bizim çok şişer sinek ısırığı vs... Gözüm kaşınıyor sadece diyor. Bir de iş yerindeyiz araç bekliyorum gelir gelmez gideceğiz.

Gittiniz mi ne oldu

• Beğen
Reactions: bay
Back