Yeni halini de bekliyoruz
Ameliyat ücreti nedir acaba birde özel hastanemi devletmiKusura bakmayın tatildeydim mesajları görmedim
Özel hastanede ameliyat. Ancak ücreti kendilerine sorabilirsiniz tekrar değişti diye biliyorumAmeliyat ücreti nedir acaba birde özel hastanemi devletmi
Çok büyük fark olmuş ameliyat sonrası. Çok güzel olmuş. Sorunun ne olduğunu tam olarak kavrayarak isabetli bir işlem yaptırmışsın. Göz alti torbaları tamamen gitmiş. Bazıları göz alti torbasını çukurluk zannedip gidip dolgu yaptırıyor. Sen doğru bir karar vermişsin. Harika olmuş. Ama ışık dolgusu denilen şeyi yaptırıp tekrar göz,altını şişirip bozma derim.
Merhaba. Zaten gözaltında oldukça büyük göz altı torbası yağ fıtıklaşması varmış. Bayağı şişmiş göz altları.En doğru ameliyatı olmuşGözaltinda ne tür bir islem yapildi, yag mi aldilar? Ben aradaki farki pek anlamadim. Yani daha sis olmasi gerekmez mi gözaltini aldirmak icin? Mesela Merve Dizdar'in ihtiyaci var gibi, ama bence sizdeki esas sorun hiperpigmentasyon cünkü göz kapaginizda da var morluk. Benim esmer arkadaslarimin da cogunda var ayni sekilde hiperpigmentasyon. Isik dolgusu bir ise yaramaz, yaptiran arkadaslarimdan biliyorum, o sadece oradaki boslugu dolduruyor. Fraksiyonel Lazer yaptirabilirsiniz morluklarin rengini acmak icin. Leke acici olarak C vitamini, retinol kullanin, günes kremi sürün gözaltiniza, kapatici sürün o da günesten korur. Günes gözlügüyle de o bölgeyi koruyun hep.
Anladim bu ameliyatin adi biepharoplasty mi? Bu islem 14 yil falan gidiyormus ama sonradan tekrar yaslilikla beraber torbalanma olusabilir. Ikinci bir ameliyat yapiliyor mu emin olamadim belki tek seferlik yapiliyordur. Ben de cok ciddiye binmeden yaptirmayayim dedim bu sebeple. Bir de morluklar neden gitmemis, bu da beni biraz dusundurdu.Merhaba. Zaten gözaltında oldukça büyük göz altı torbası yağ fıtıklaşması varmış. Bayağı şişmiş göz altları.En doğru ameliyatı olmuş
Bu ameliyatın morlukla ilgisi yok. Morluk oradaki pigmantasyonla alakalı bir durum. Morluklar için göz altı dolgusu sakın yaptırmayın. Çok güzel düzgün yapılmış bir işlem bozulur. Lazer çözüm olur mu bilgim yok. Benim bildiğim morluklar herhangi bir işlemle geçmiyor. Çok kafayı takma. Çok da hoş görünüyorsun. Oraya hafif bir kapatıcı yeterli. Çok güzel olmuş tadını çıkar. Çok inceledikçe görüntüyü bozarsan. Tecrübe ile sabit .Anladim bu ameliyatin adi biepharoplasty mi? Bu islem 14 yil falan gidiyormus ama sonradan tekrar yaslilikla beraber torbalanma olusabilir. Ikinci bir ameliyat yapiliyor mu emin olamadim belki tek seferlik yapiliyordur. Ben de cok ciddiye binmeden yaptirmayayim dedim bu sebeple. Bir de morluklar neden gitmemis, bu da beni biraz dusundurdu.
Konuyu acan buyuk gozlu kiz'a soyluyorsun sanirim, bence de guzel olmusBu ameliyatın morlukla ilgisi yok. Morluk oradaki pigmantasyonla alakalı bir durum. Morluklar için göz altı dolgusu sakın yaptırmayın. Çok güzel düzgün yapılmış bir işlem bozulur. Lazer çözüm olur mu bilgim yok. Benim bildiğim morluklar herhangi bir işlemle geçmiyor. Çok kafayı takma. Çok da hoş görünüyorsun. Oraya hafif bir kapatıcı yeterli. Çok güzel olmuş tadını çıkar. Çok inceledikçe görüntüyü bozarsan. Tecrübe ile sabit .