Göz Çevresi Bakımı Gözaltı morluğuna Differin jel

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Arkadaşlar internetten araştırma yaparken differin jelin gözaltı morlukları için kullanılabileceğini gördüm. Bi sitede dr differini önermiş gözaltı morluklarına. Sizce etkisi nedir? Kullanan var mı?

Sizin dediğinizi değil ama ben de bir doktor sitesinden okuyarak Hirudoid Forte Jel kullandım hem de 4 ay.Oda göz altı morlukları içindi.Kullanırken çok fazla değil ama biraz morlukları hafifletti.Sonra farkettim ki jel formatında olduğu için kırışıklıkları açıyor.Açıkcası ben de sevinmiştim.Ama kullanmayı bırakınca göz altındaki kırışıklıklar geri geldi.Morluklarda da öyle aman aman çok iyi bir iyileşme olmadı.Bence boşa zaman kaybı.

Arkadaşlar internetten araştırma yaparken differin jelin gözaltı morlukları için kullanılabileceğini gördüm. Bi sitede dr differini önermiş gözaltı morluklarına. Sizce etkisi nedir? Kullanan var mı?

ence ya sen yanlış anlamışsındır ya da o tavsiyeyi yazan dr degildir akne ilacoı gözaltına olur mu hiç arkadaşım akne kurutma ilacı zaten gözaltları yetersiz nemden su kaybından kandolaşımı eksikliginden morarıyo kuruluktan kırış kırış olur aman mor kalsında kırışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…