• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı morluğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaanqeldust
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edaanqeldust

Ziyaretçi
göz çevresi morluğu için yapılabilcek bişe var mı? kızlar yardım edin lütfennnn o kadar kötü duruyokii :( kapatıcı sürmeden çıkamıyorum dışarı. kapatıcı sürüncede yağ bezeleri çıkıyoooo senağlama

düzensiz uykudan,çok veya az uyumaktan olabilir.yada gözlerini çok yoruyosun.eğer doğuştan gelen bi şeyse anca doktor anlar onu

selam kız arkadaşımın gözaltlarıda inanılmaz mor bi ara cilt doktoruna gıttık kalıtsal olduğunu söyledi yanı operasyonla tamamen geçicek bi işlemi yokmş.ama Cellex –C, Eye Contour Gel dıye bı ürün vermişti ama açıkçası çokta faydasını görmedı

Göz altında damar görüntüsünden kaynaklanan bir morluk varsa c vitamini içeren göz altı kremi kullanın yok sadece mor bir görüntüyse süt iyi geliyor sürebilirsiniz.Başka soracağın birşey olursa yardımcı olurum.

Forever ı Alluring Eye adlı urunu bitkisel ve goz cevresi morlukları icin ozel gelistirilmis bir urundur.. aynız amanda goz cevresi torbacıkları ve halkalanmalarınada cok etkili..
denemenizi tavsiye ederim...

Bende bu dertten müzdaripim . benim ki kalıtsal kullanmadığım krem kapatıcı kalmadı biraz vichy iyi gelmişti ama onu da bırakınca yine aynı oluyor:(

procto glayvenol kullanın arkadaslar cok komık gelebılır ama hemoroıd kremıdır aslında her akşam az mıktarda goz atınıza surun kımseye kullandıgını soyleyemeyın etkısını hemen anlayacaklardır.o pahalı kullandıgınız kremlerden daha etkılı oldugunu mutlaka goreceksınız.zaten mutlaka duymussunuzdur.kaydirigubbakcemile2 dedıgımı yapınca en fazla 5 tl kaybınız olacak ama degecek ve bana dua edeceksınız.kullanım sonrası ozel mesajlarınızı merakla beklıyor olucam sevgıler...

Bende bu dertten müzdaripim . benim ki kalıtsal kullanmadığım krem kapatıcı kalmadı biraz vichy iyi gelmişti ama onu da bırakınca yine aynı oluyor:(

selam dogal icerikli urunleri secerseniz sonuc daha kalıcı oluyor..
birde belli bir yastan sonra cilt elastikiyetini kaybediyor, bu nedenle ileri yaslarda duzenli kullanım biraz sart..

canım ben oriflame güzzellk danışmanıyım sana bi ürün sölücem kesinlikle öneriorum sigara kullananlarn genelnde göz altları siyah gibi durur veya mor.göz altları şiiş olanlar size tavsiye ediorum sürdüğünüz anda etkisini görüosunuz hiçbişeklde zararı yok emin olunki bnde kullanıorum çok gzl bi krem arkadşlarkaydirigubbakcemile5

Optimals Oxygen Boost™ Göz Kremi

Canlandırıcı göz kremi çevresel kirlilik etkisi altındaki donuk cildin ihtiyaçlarını ideal biçimde karşılamaya destek verir. Yorgun görünümlü göz çevresini anında rahatlatır, şiş görünümü hafifletir. Aquaboost nemlendirici formül ile kırışıklıklara karşı 24 saat nemlendirici koruma sağlar. 15 ml.

ama kremi gözüne değdirmemeye özen göster sadece göz kapağına ve altına sür ilk sürdüğünde biraz çok hafif ama öle fazla bi sızlama olmuo sadece bikaç sanie sürüo ztn bunuda sölemek istedim bişi oluo sanıpta korkma die ama sana tavsiyemde akşam sürüp uyuman olur cnm bu konuda tecrübeliyim :delphin: ztn nasıl olduğu kutusunda yazıo.sormak istersen bna ulaşman yetrli yardım ederimyerimsenibenve ewt arkdşlar %100 doğal ürün

Son düzenleme:
Back
X