• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gözaltı morluğu

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Artık kapatıcısız dışarı çıkmak istiyorum kafama çok takıyorum bu gözaltı morluklarımı ;( nolur biri yardım etsinnnn buğday yağı, gülsuyu, arnica göz kremi çoğu şeyi denedim ama yok... çok hafif olsa da kapatıcısız hasta gibi duruyorum ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.. bu arada göz çevresi kremimde yok araştırıyorum yaşıma göre yaşım 21. Karalamak zorunda kaldım çünkü kapalıyım :) önerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20170731_145801.jpg
    IMG_20170731_145801.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 151
Benimde var liseden sonra oldu bende kapatıcısız çıkamıyorum çok kötü birşey :KK43:
Ortaokulda yoktu sonradan oluştu gözlük falan da kullanmıyodum 1 senedir kullanıyorum. Napıcaz :/ ben yağlı yağsız süzme farketmez 1 çay kaşığı peyniri çok az sütle ıslatıyorum göz altıma sürüp 15 dk bekleyip yıkıyorum bunu deneyebilirsiniz. Ama sadece o gün için birazda olsa açıyo morlukları ertesi gün yine aynı :(

Ortaokulda yoktu sonradan oluştu gözlük falan da kullanmıyodum 1 senedir kullanıyorum. Napıcaz :/ ben yağlı yağsız süzme farketmez 1 çay kaşığı peyniri çok az sütle ıslatıyorum göz altıma sürüp 15 dk bekleyip yıkıyorum bunu deneyebilirsiniz. Ama sadece o gün için birazda olsa açıyo morlukları ertesi gün yine aynı :KK43:
bende çok şey denedim ama malasefff senin ailede var mı

bende çok şey denedim ama malasefff senin ailede var mı
Ablamda, teyzemde, kardeşimde yoğun var ama annemde çok hafif var. Ben baya beyaz tenliyim kardeşim ablam sende ne var diyorlar ama beyaz oldugum için daha çok göze batıyor benim mor değilde daha çok kahverengi gibi böyle kararmış gibi

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doktor kontrolünde iste vitamin hapı folik asit içiyorsan onunda yararı olur

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doktor kontrolünde iste vitamin hapı folik asit içiyorsan onunda yararı olur
Doktora 1 hafta sonra gidecekmişim sonuçlarımı gösterdiğim doktor öyle söyledi. Şuan folic asit kullanıyorum sadece olmadı doktora danışırım vitamin hapı için. Teşekkür ederim amin darısı isteyenlere inşallah

Böyle dendiği zaman sinir olurum bende ama demek zorundayım göz altlarınız çok hafif , birşey yok gibi bile görünüyor koyduğunuz resime göre. Bende de var aynı problem ama baya yoğun kapatıcı da kapatmıyor çok araştırdım sanırım tek çözüm ışık dolgusunda :( :eğlence::KK42:

Fotograftaki siz misiniz? Keske benimki öyle olsa :KK43: ben patates iyi geliypr diye duydum ama henüz uygulamadim
Evet benim. Ya benimki daha çok böyle kararma gibi. Renk açan maskeler yapmaya çalışıyorum daha çok. Patates sürekli koyuyorum ama renginde pek bi açılma yok. Maya süt maskesi biraz açıyo rengini sonra tekrar koyulaşıyor:KK43:

Böyle dendiği zaman sinir olurum bende ama demek zorundayım göz altlarınız çok hafif , birşey yok gibi bile görünüyor koyduğunuz resime göre. Bende de var aynı problem ama baya yoğun kapatıcı da kapatmıyor çok araştırdım sanırım tek çözüm ışık dolgusunda :KK43: :eğlence::KK42:
Benim çok hafif var ama kapatıcı sürmeyince göze batıyor :/

Bana da kapatıcı kullanmadığım zaman hasta mısın diye soruyorlar bende yokk benim gözaltılarım anormalllllllğğğ diyemiyorum tabi :KK70:
Ben de şaka yapiyor sanip gecen birine evet dedim şok oldu :D sonra hayir saka yapiyorum dedim ama inanmadi sanirim :D :D isten okuldan falan kaytar evet hastayim cok mu belli falan de :D

Ben de şaka yapiyor sanip gecen birine evet dedim şok oldu :KK70: sonra hayir saka yapiyorum dedim ama inanmadi sanirim :KK70: :KK70: isten okuldan falan kaytar evet hastayim cok mu belli falan de :KK70:
Neyse ki okul, iş gibi dertlerim yok da evde bakım yapmaya vaktim oluyor gerçi eşim yetiyor :D yoksa hergün hergün kapatıcıyla kafayı yerdim :D

Back