göz çevrem maalesef kahverengi ve bazende morarıyo göz altımloreal dior flormar max factör markalarının gözaltı kapatıcılarını denedim ama istediğim kapatıcılığı sağlamadılar şimdi mac düşünüyorum yada bildiğiniz daha uygun fiyata yüksek kapatıcılık sağlayan bi ürün varmı acaba :? nolur yardım edin böyle çok çirkinim
göz çevrem maalesef kahverengi ve bazende morarıyo göz altımloreal dior flormar max factör markalarının gözaltı kapatıcılarını denedim ama istediğim kapatıcılığı sağlamadılar şimdi mac düşünüyorum yada bildiğiniz daha uygun fiyata yüksek kapatıcılık sağlayan bi ürün varmı acaba :? nolur yardım edin böyle çok çirkinim
canım golden rose 1 numara kullanıyorum kac seneden beri ben gayet memnunum
Cnm yıllardır kapatıcı kullanan ve neredeyse her marka kapatıcıyı deneyen biri olarak "bourjois healty mix concealer" tavsiye ediyorum süper kapatıcılık sağlıyor ben medium olanın kullanıyorum.Fiyatı 40 küsür tl ama çok uzun süre gidiyor:128:
morlukları kapıyomu canım?
canım benim göz cevrem fazla mor degil hafif bi koyuluk var ama gayet iyi kapatıyo diye düşünüyorum
Ben de bir sürü ürün kullandım.genetik olarak morluk var göz altlarımda.Hiçbiri aradığım kapatıcılığı vermiyordu ve bi süre sonra çizgi çizgi oluyordu.Bunu bi makyaj ürünü olarak görmüyorum ben artık sağlık ürünü gibi benim için.kullanmazsam dışarı dahi çıkmıyorum:)Bi ürün keşfettim.Tamamen doğal ve mükemmel kapatıyor çok da doğal duruyor.Ben sürekli kullandığım halde 1 seneden fazla gidiyor bi tane şey.Fiyatı da 40 50 arası bişey sanırım.
Physıcıans Fomula Conceal rx tüpte ben natural ligt tonu alıyorum tam ideal.Sadece eczanelerde var sanırsam.Ama memnun kalırsın.Bana arkadaşlarım gözaltların ne kadar aydınllık bişey sürüyor musun diye sorduklarında adını verdim bi çoğu müptelası oldu o kadar diyim.
Ben çok memnunum velhasıl.
Ben de bir sürü ürün kullandım.genetik olarak morluk var göz altlarımda.Hiçbiri aradığım kapatıcılığı vermiyordu ve bi süre sonra çizgi çizgi oluyordu.Bunu bi makyaj ürünü olarak görmüyorum ben artık sağlık ürünü gibi benim için.kullanmazsam dışarı dahi çıkmıyorum:)Bi ürün keşfettim.Tamamen doğal ve mükemmel kapatıyor çok da doğal duruyor.Ben sürekli kullandığım halde 1 seneden fazla gidiyor bi tane şey.Fiyatı da 40 50 arası bişey sanırım.
Physıcıans Fomula Conceal rx tüpte ben natural ligt tonu alıyorum tam ideal.Sadece eczanelerde var sanırsam.Ama memnun kalırsın.Bana arkadaşlarım gözaltların ne kadar aydınllık bişey sürüyor musun diye sorduklarında adını verdim bi çoğu müptelası oldu o kadar diyim.
Ben çok memnunum velhasıl.
Merhaba ilk kez duyduğum bu ürün dikkatimi çekti. lıght natural tonu kullandığınızı söylemişsiniz ton olarak ten rengine yakın mı?
Bir de genelde kapatıcılarda gözaltı çizgilerine birikme sorunu olur bu kapatıcı o açıdan nasıl? kıvamı falan yumuşak mı çok soru sordum
kusura bakmayın:) deneme şansı olmadığı için.
Bende biraz araştırmıstım bu markayı Physıcıans Fomula Conceal rx. Kozmetik dergileri ve paylasım sitelerindeki yorumlar cok cok olumluydu.Yurt dışı fiyatı daha uygun ama burdada makul bir fiyatda bulunabilir zannedersem.
Aradan on saat de geçse çizgi çizgi olmuyor kesinlikle,sıfır birikme,sıfır deformasyon ve hiç belli olmuyor kapatıcı olduğu.Çok açık ya da çok koyu değil ten rengi hafiif aydınlık veriyor.Çok sağlıklı gösteriyor insanı.Kıvamı da fondoteninki gibi küçük bi tüpün içinde sıkıp parmak uçlarınla uygulayabilirsin ama çok az kullan çünkü yetiyor minicik bi damlası.Ayrıca kimyasal da değil doğal bi ürün.40-50 lira verirsin bi sene rahatsın.Benim bütün arkadaşlarım aldılar böyle bi sorunları olmamasın rağmen.Çok başarılı bi ürün.Kolay kolay güvenmem bu tarz şeylere ama onca ürün kullandıktan sonra bunu bulunca altın bulmuş gibi oldum.Zaten ben hergün kullandığım halde 1 yıldan fazla gidiyor.Gözün kapalı alabilirsin yani:)
Aradan on saat de geçse çizgi çizgi olmuyor kesinlikle,sıfır birikme,sıfır deformasyon ve hiç belli olmuyor kapatıcı olduğu.Çok açık ya da çok koyu değil ten rengi hafiif aydınlık veriyor.Çok sağlıklı gösteriyor insanı.Kıvamı da fondoteninki gibi küçük bi tüpün içinde sıkıp parmak uçlarınla uygulayabilirsin ama çok az kullan çünkü yetiyor minicik bi damlası.Ayrıca kimyasal da değil doğal bi ürün.40-50 lira verirsin bi sene rahatsın.Benim bütün arkadaşlarım aldılar böyle bi sorunları olmamasın rağmen.Çok başarılı bi ürün.Kolay kolay güvenmem bu tarz şeylere ama onca ürün kullandıktan sonra bunu bulunca altın bulmuş gibi oldum.Zaten ben hergün kullandığım halde 1 yıldan fazla gidiyor.Gözün kapalı alabilirsin yani:)
Canımm merhaba
Yine rahatsız ediyorum kusura bakma ama. Ben bu ürünü internetten de araştırayım dedim biraz olumsuz cevaplar gördüm
renginin açık olduğunu söylemişler çok yoğun ağır bir kapatıcı olduğunu falan söylemişler. Bütçem bu aralar dar yani kendimi
zorlayacak alıcam diyebilirim sana. Hüsrana uğramak istemiyorum yine boşa para veripte. Benim gözaltım çok sorunlu değil yani
kapatıcılığı yeterli olacaktır diye düşünüyorum benim istediğim gülünce falan çizgilere dolmasın ve kalıcı olsun biraz açık olmasın
sadece hafiften aydınlatsın ama beyaz beyazda durmasın. Biliyorum sen yeterince açıklama yaptın ama birazcık daha yardımcı
olurmusun bana alıcam çünkü:) ne yapayım? teşekkürler şimdiden.
Testeri varsa eczanede deneyebilirsiniz zaten.Sonra bak bana aldırdın da memnun kalmadım derseniz üzülürüm.Sadece memnuniyetimi yazdım.Ben bi daha değiştirmem artık aradığım ürünü buldum ama siz memnun kalır mısınız bilmem tabi
[SUP][/SUP]
Yok hiç olurmu öyle demem sonuçta sen memnun kaldığın için öneriyosun benim memnun kalıp kalmamam senin yüzünden olmaz:)
eczaneden alırsam testerına bakarım öyleyse. Bu arada ben senin ürünü anlatım tarzından ötürü samimiyet duydum ve ikna oldum
sanki bende memnun kalıcakmışım gibi geliyo yani:) açıklamaların için çok teşekkür ederim memnun kaldığım taktirde teşekkürlerimi
belirticem tekrardan :) çok sağol