Pudra, Fondöten, Kapatıcılar gözaltı kapatıcısı

Rice ederim.İnşallah memnun kalırsın.

Merhaba

Ben aldım bu kapatıcıdan. Eczaneden 40 liraya aldım. Yapısı gereği çok yumuşak değilmiş kıvamlı ama sürümü zor değil sadece göz altını

çok iyi nemlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Kapatıcılığı iyi ama bu da çizgilere doluyor :KK43: Bu konuda sanırım hiçbir kapatıcı başarılı

değil olmayacakta yani artık bu açıdan bir beklenti içine girmicem. :) Daha doğal içerikli olması yani dermokozmetik olması olumlu

birşey. Kalıcılığı hakkında da kullandıkça görücem bilemedim henüz:) teşekkür ederim tekrardan paylaştığın için.

Merhaba

Ben aldım bu kapatıcıdan. Eczaneden 40 liraya aldım. Yapısı gereği çok yumuşak değilmiş kıvamlı ama sürümü zor değil sadece göz altını

çok iyi nemlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Kapatıcılığı iyi ama bu da çizgilere doluyor :KK43: Bu konuda sanırım hiçbir kapatıcı başarılı

değil olmayacakta yani artık bu açıdan bir beklenti içine girmicem. :) Daha doğal içerikli olması yani dermokozmetik olması olumlu

birşey. Kalıcılığı hakkında da kullandıkça görücem bilemedim henüz:) teşekkür ederim tekrardan paylaştığın için.

Canım konuşmalarınızı okudum kullanıyomusun hala bu ürünü nasıl memnunmusun:44: bende almayı düşünüyorum

mrb aranızda h&m göz altı kapatıcısını kullanan varmı?varsa yorum bekliyorum.

Son düzenleme:
göz çevrem maalesef kahverengi ve bazende morarıyo göz altım :KK43: loreal dior flormar max factör markalarının gözaltı kapatıcılarını denedim ama istediğim kapatıcılığı sağlamadılar :KK43: şimdi mac düşünüyorum yada bildiğiniz daha uygun fiyata yüksek kapatıcılık sağlayan bi ürün varmı acaba :? nolur yardım edin böyle çok çirkinim:KK43:

canım benım gözaltım kahverengi mor gibi (genetik) ne denedıysem hıc memnun kalmadım.bir arkadaşımın tavsıyesıyle KRYOLAN marka kapatıcı aldım ve cok memnun kaldım.şiddetle tavsıye ederım..benım goz yapımı bilenler bu urunu kullandıktan sonra gözlerine ne yaptın ,cok ıyı olmuş dıorlar..kapatıcıya 106 lira verdım ama degdı..bugüne kadar dıger urunlere verdıgım paralara yanıyorum..:KK3:

göz çevrem maalesef kahverengi ve bazende morarıyo göz altım :KK43: loreal dior flormar max factör markalarının gözaltı kapatıcılarını denedim ama istediğim kapatıcılığı sağlamadılar :KK43: şimdi mac düşünüyorum yada bildiğiniz daha uygun fiyata yüksek kapatıcılık sağlayan bi ürün varmı acaba :? nolur yardım edin böyle çok çirkinim:KK43:

Mac Pro Longwear kaptıcıyı öneririm. Ten renginden 1 ton koyu alırsan daha güzel kapatırsın göz altı morluklarını.
Eğer daha uygun bir ürün bakıyosan başlığıma göz atabilirsin, bourjois kapatıcımı 10 liraya veriyorum 1 kez kullandım sadece:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711760&page=3

ciddi sorunlarım yok
the balm göz altı kapatıcısını kullanıyorum memnunum

Benimde göz altlarım mavi mor gibi çok gıcık görünüyo sinirimi bozuyor :/ avonda kapatıcılar indirimde kullandıpınız memnun kaldığınız ürünler var mı arkadaşlar. oriflame yeşilli ve kapatıcılı ikisi bir arada olanı kullandım ama kapatmıyor çok fazla

Mac select cover up iyi nemlendirilmis goz altlarina uygulandigi zaman kurutmadan inanilmaz guzel kapatio yalniz urun tupte ve cok az miktar sikmak gerekio cok yogun ozel gunlerde altina gunluk kullanirim die aldigim garnier bb roll onu corrector yerine suruorum bu aralar estee lauder double wear kapatici kullaniyorum estee lauder de basarili tavsiye ederim onunda altina bb roll on surdummu daha basarili oluyor bide ben avene nin gunes koruyuculu kompakt fondotenini aldim onu yuzume surmedigim zaman bile sadece goz altina suruorum rengi duzeltio onun uzerine geciorum gayet basarili oluo morluklar kapanio☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X