- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Derdi olanlar için açtım
Çok güzelmiş bayıldım..Derdi olanlar için açtım
Bende dahil
AYnen hani ADALET ? Kesinlikle katılıyorum sizeYalniz sunu merak ediyorum ilahi adalet var mutlaka ama konu ben degilim yakin bir arkadasim birni cok sevmisti oglan bunj sadece cinsel onje gibi gordu hic deger vermedi kiz cok agladi uzuldu.
Simdi sosyal medyadan bakiyorum oglan evlenmis gayet mutlu aile profili ciziyor o kiz arkadas yillardir kayiplarda hani diyorum ilahi adalet
Boşandım.. Yok yere giden emekler umutlar.. Öyle işte..Ellerinize saglik cok guzel bir yazi cok duygulandim peki derdiniz neydi
Sanki baba yazılmış gibi, paylaşım için teşekkürler. .
Çok güzelmiş bayıldım..
@pinkhouselife üzerime alindim paylaşımını teşekkür ederim dert bende de var malum konu açtım. ..
Cok guzel az once nisnalisndan ayrilmis bir arkDas vardi nickini unuttum keske o da okusa belki biraz ici sogur.
Yazida da belirtildigi gibi can yakan cani yanacagi gunu beklesin.herkes tanimadigi birnin intikamini alir buna da ilahi adalet denir
Yalniz sunu merak ediyorum ilahi adalet var mutlaka ama konu ben degilim yakin bir arkadasim birni cok sevmisti oglan bunj sadece cinsel onje gibi gordu hic deger vermedi kiz cok agladi uzuldu.
Simdi sosyal medyadan bakiyorum oglan evlenmis gayet mutlu aile profili ciziyor o kiz arkadas yillardir kayiplarda hani diyorum ilahi adalet
Peki iahi aalet teceli ettimi ya da bu tur ornekleri olanlar varmiZulmeden kişi bu zulmü bana yaptığını sandı bana yapılan zulüm geldi geçti vebali onun boynuna kaldı...
Benim hayatımda çoğu kez tecelli etti hamd olsun ahımı alan ve çok canımı yakan insanlar da oldu yakın zamanda. Rabbim onlara da layığını versin inşallah.Peki iahi aalet teceli ettimi ya da bu tur ornekleri olanlar varmi
Yazı çok güzel, yazanın da alıntılayanında yüreğine sağlık yalnız alıntı yazıları uygun bölüme taşımamız gerekiyor ve yazılarda link vermiyoruz, hele de bu linkler üyelik isteyen site linkleriyse.
AminBenim hayatımda çoğu kez tecelli etti hamd olsun ahımı alan ve çok canımı yakan insanlar da oldu yakın zamanda. Rabbim onlara da layığını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?