Göz yanılması +18 :)(hamişler bakmasın )

ayyy bende ne çıkacak diye bekliyodum ama birden çıkınca yine de korktummm

amaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hiç korkmaddım kıs uyarmış zaten bastan :roflol::roflol::roflol:
ama süperdi hakkat emegine saglık bacım...a.s.
(normalde korkak biri deilimdir sogukkanlı olarak bilinirim ondan kurkmadım)

amaaaaaaaaaan yok bişey be göz yanılmalı resimleri tıklıyorsun sonundada çığlık atan bi fare çıkıyor biz neler görmüşüz

Allah cezanı vermesin emi :mymeka: kafamçokkarıştı

allah ım ödüm koptu yaa :) bacaklarım titriyo :O

amanın ödüm patladı galiba mirmirmirmir:1shok:naniknanik

:roflol::roflol::roflol:uyarmıştım sizi hehe

önce yazıları okudum çok korkmadım şükür,bebşim hala yerindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

manyak karı saçlarım diken dıken oldu klava:elım ayagım tıtrıyo hayatımda hiç bu kadar korkmamıstım ben komık bırsey beklerken ne cıktı karsıma walla apartman sesımı duydu :1shok:

manyak karı saçlarım diken dıken oldu klava:elım ayagım tıtrıyo hayatımda hiç bu kadar korkmamıstım ben komık bırsey beklerken ne cıktı karsıma walla apartman sesımı duydu :1shok:

Başlıkta uyarıyı vermiştimm.Yorumlarıda okusaydınn korkmazdın bu kadar :roflol::roflol:Muhahaha geçti gitti korkun artık :)sırnaşık şey

delümüsün kızım gece gece ne korkutuyon...bende bakıyom diyom bi şey bunlarda...demek süpriz sona saklıydı....

ya kızlar cok tırstım o yüzden bakamadım ama merak ediom ne cıkıo yaa.

hey allahim ne kadar süpermis diye bakarken birden o ciglik yerimden ziplatti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…