D Dlyl Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2021 54 23 8 36 2 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlyl #1 Merhaba Chicco, mustela,dalin şampuan denedik hepsi de göz yakıyor...17 aylık oğlum banyo yapmak istemiyor artık... bildiğiniz cidden göz yakmayan bir şampuan var mi ?
Merhaba Chicco, mustela,dalin şampuan denedik hepsi de göz yakıyor...17 aylık oğlum banyo yapmak istemiyor artık... bildiğiniz cidden göz yakmayan bir şampuan var mi ?
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 4.791 18.228 158 2 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlyl #2 Weleda calendula
R Rowena Ravenclaw Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2021 2.884 5.604 108 39 2 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlyl #3 Ben bebeğime temiz içerikten dolayı weleda aldım ama henüz doğmadığı için kullanmadı Bi de banyo şapkası var belki deneyebilirsiniz
Ben bebeğime temiz içerikten dolayı weleda aldım ama henüz doğmadığı için kullanmadı Bi de banyo şapkası var belki deneyebilirsiniz
tatlicincap 🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 4.306 17.092 258 2 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlyl #4 Bubchen sac ve vucut sampuani kullandim. Goz yakmiyor. Su an The Pure Project sac ve vucut sampuani ile yikiyorum. Benim daha cok hosuma gitti. Tavsiye ederim. Bebekler için Saç ve Vücut Şampuanı - Little Pure Project Günlük kullanıma uygun olan şampuan, göz yakmayan formülü ile bebeğinizin saçlarını ve vücudunu nazikçe temizler, yumuşatır ve besler. pureproject.shop
Bubchen sac ve vucut sampuani kullandim. Goz yakmiyor. Su an The Pure Project sac ve vucut sampuani ile yikiyorum. Benim daha cok hosuma gitti. Tavsiye ederim. Bebekler için Saç ve Vücut Şampuanı - Little Pure Project Günlük kullanıma uygun olan şampuan, göz yakmayan formülü ile bebeğinizin saçlarını ve vücudunu nazikçe temizler, yumuşatır ve besler. pureproject.shop