- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.728
- 133
- 34
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Bende bu kadar uzun hic sürmemisti korkmaya evham yapmaya basladimStrese girdiğimde ve çok ekrana baktığımda oluyor, bazen bir iki hafta geçmiyor
Korkma korkma strese girdikçe düzelmez, akışına bırak, geçer fark etmezsin bile. Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum :) ama içim rahat etmez dersen, doktora görün tabii :)Bende bu kadar uzun hic sürmemisti korkmaya evham yapmaya basladim. Iyiki buraya yazmisim cogu kiside oluyomus
Yorgunluk ve stresten kaynakli korkulacak bir sey degil canimIyi aksamlar kizlar
Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?
Doktora gittinizmi peki? Cok sinir bozucu bir durumYaklaşık 6 aydır seyiriyor. Stresli olduğum, uykusuz olduğum donem pik yapıyor.
Yarın gideceğim dahiliyeye sormayı dusunuyorumDoktora gittinizmi peki? Cok sinir bozucu bir durum
Banada söylersiniz cok sevinirim. Umarim ciddi birsey yoktur gecmis olsun.Yarın gideceğim dahiliyeye sormayı dusunuyorum
Sağolun. Ben uykusuzluk ve stres kaynaklı.oldugunu düşünüyorum. Bilgi veririm.sizeBanada söylersiniz cok sevinirim. Umarim ciddi birsey yoktur gecmis olsun.
Benimde segiriyordu bir ara Dr gittim göz tembelliği dediIyi aksamlar kizlar
Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?
Ben gözlük kullaniyorum. Göz tembelligi icin ne dedi doktorBenimde segiriyordu bir ara Dr gittim göz tembelliği dedi
Bende gözlük kullaniyorum. Göz tembelligi icin doktor ne verdi ciddi birseymi acaba?Benimde segiriyordu bir ara Dr gittim göz tembelliği dedi
Merhaba doktora göründünüzmu merak ettimde?Yarın gideceğim dahiliyeye sormayı dusunuyorum
EvetMerhaba doktora göründünüzmu merak ettimde?
Umarim ciddi birsey yoktur :). Bende gitmeyi düsünuyorum doktora dahiliyemi gideyim yoksa göz doktorunami?Evetdahiliye doktoruna gitmiştim. Vitamin eksikliğinden olabilir dedi . Tahlil istedi verdim. Eğer ondan kaynaklı değilse başka şeylere bakacağız dedi.
Bende kararsız kaldım bu konuda. Dahileyeye gitmem gerekiyordu ara da onu da söylemiş oldum doğrusuUmarim ciddi birsey yoktur :). Bende gitmeyi düsünuyorum doktora dahiliyemi gideyim yoksa göz doktorunami?
Cok tesekkurler bende dahiliyeden randevu alayim o zaman. Tekrardan gecmis olsun :)Bende kararsız kaldım bu konuda. Dahileyeye gitmem gerekiyordu ara da onu da söylemiş oldum doğrusu
Gerekirse yönlendirir sizi doktorCok tesekkurler bende dahiliyeden randevu alayim o zaman. Tekrardan gecmis olsun :)
Merhaba canim kan tahlilinde ne cikti acaba merak ettim. Bende hala gözum segiriyor maalesef 3 hafta olucak neredeyseGerekirse yönlendirir sizi doktor
Doktor izinli olduğu için pazartesi gidebilecegim sonuç göstermeyeMerhaba canim kan tahlilinde ne cikti acaba merak ettim. Bende hala gözum segiriyor maalesef 3 hafta olucak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?