Göz seğirmesi iki haftadir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazan oldu mu bilmiyorum ama d vitamini eksikliginden de oluyor. Güneş buldukça dogrudan almak şartıyla güneşte kalin. Kol içleriniz el içleriniz açık olsun. Kara kış yasanan bir memlekette iseniz doktora gidip degerlerinize baktirip gerekli ise takviye vitamin isteyebilirsiniz.

Merhaba tahlil sonucunda ne cikti acaba. Benimki bi ara gecer gibi oldu ama simdi yeniden segirmeye basladi
Kendi doktorum olmadığı için sonuçları başka doktora gösterdim. D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söyledi. Eğer takviyeye rağmen geçmezse göz doktoruna görunmemi.istedi.

Kendi doktorum olmadığı için sonuçları başka doktora gösterdim. D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söyledi. Eğer takviyeye rağmen geçmezse göz doktoruna görunmemi.istedi.
Senin gözün 6 aydir süreklimi segiriyor cok sinir bozucu

Evet sürekli ,bugün yok gibi bakalım ise yaramıştır belki d vitamini. Mg fazla bir kapsül verdi
Sonuclari bildirirsen sevinirim cnm :) . Belki bendede vardir. Ben birde kahveyi cok tükediyordum bu aralar kestim ama günde bir bardak iciyorum artik

Streyliyken seyiriyor benim. Aylar sürdüğü de oldu. Bu son yıllarda yoktu, taa ki 2 hafta öncesine kadar. Bir gün kadar seyirdi. Seyirmenin olduğu zamanlarda şunu fark etmiştim, soğuk suyla yüzümü yıkayınca seyirmem başlıyordu.

Acikcasi korkuyorum bu kadar uzun sürmemisti hic. Eskisi kadar seyirmiyor ama devam ediyor hala. Doktora gittinmi?

Acikcasi korkuyorum bu kadar uzun sürmemisti hic. Eskisi kadar seyirmiyor ama devam ediyor hala. Doktora gittinmi?
Gitmedim bunun için. Aslında başka bir şey için nörolojiye gittim ama o aralar seyirmediği için hiç sormak aklıma bile gelmedi. İsterseniz aile hekimine bir sorun. Nörolojiye gitmeyi gerektirecek bir şey değildir.
Şimdi aklıma da şu geldi. Benim bir arkadaşımda da vardı. Göz kapağı bayağı kapanıyordu seyirmekten. Doktor ona vitamin ilacı vermiş. Strestendi onunki de muhtemelen. Şimdi iyi. O boyuttaysa siz de gidin. Benimki hafif bir seyirmeydi. Kardeşim ve kuzenimde de hafif hafif oluyor bazen.

Kizlar göz doktoruna görundum göz kurulugu icin gittim bunuda sorim dedim. Doktor gecici oldugunu söýledi.

Annemin vefat haberini aldığımda başladı gün içerisinde sürekli seyiriyordu gunlerce sürdü.Yoğun stres ve üzüntüde oluyor.Yıllar öncede göz dr aynı demişti.Merak etmeyin kendiliginden geçiyor sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…