- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.699
- 548
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Merhaba tahlil sonucunda ne cikti acaba. Benimki bi ara gecer gibi oldu ama simdi yeniden segirmeye basladiDoktor izinli olduğu için pazartesi gidebilecegim sonuç göstermeye
Kendi doktorum olmadığı için sonuçları başka doktora gösterdim. D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söyledi. Eğer takviyeye rağmen geçmezse göz doktoruna görunmemi.istedi.Merhaba tahlil sonucunda ne cikti acaba. Benimki bi ara gecer gibi oldu ama simdi yeniden segirmeye basladi
Senin gözün 6 aydir süreklimi segiriyor cok sinir bozucuKendi doktorum olmadığı için sonuçları başka doktora gösterdim. D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söyledi. Eğer takviyeye rağmen geçmezse göz doktoruna görunmemi.istedi.
Evet sürekli ,bugün yok gibi bakalım ise yaramıştır belki d vitamini. Mg fazla bir kapsül verdiSenin gözün 6 aydir süreklimi segiriyor cok sinir bozucu
Sonuclari bildirirsen sevinirim cnm :) . Belki bendede vardir. Ben birde kahveyi cok tükediyordum bu aralar kestim ama günde bir bardak iciyorum artikEvet sürekli ,bugün yok gibi bakalım ise yaramıştır belki d vitamini. Mg fazla bir kapsül verdi
Merhaba cnm göz segirmen nasill oldu acabaEvet sürekli ,bugün yok gibi bakalım ise yaramıştır belki d vitamini. Mg fazla bir kapsül verdi
Nispeten azaldı. Ama stres ve yorgunluk olunca başlıyor yenidenMerhaba cnm göz segirmen nasill oldu acaba
Acikcasi korkuyorum bu kadar uzun sürmemisti hic. Eskisi kadar seyirmiyor ama devam ediyor hala. Doktora gittinmi?Streyliyken seyiriyor benim. Aylar sürdüğü de oldu. Bu son yıllarda yoktu, taa ki 2 hafta öncesine kadar. Bir gün kadar seyirdi. Seyirmenin olduğu zamanlarda şunu fark etmiştim, soğuk suyla yüzümü yıkayınca seyirmem başlıyordu.
Benimde hala tam anlamiyla gecmis degilNispeten azaldı. Ama stres ve yorgunluk olunca başlıyor yeniden
benim de bi ara öyle olmuştu kimi stresten kimi demir eksikliğinden oluyo demişti stres kaynaklıymış ama geneldeIyi aksamlar kizlar
Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?
Gitmedim bunun için. Aslında başka bir şey için nörolojiye gittim ama o aralar seyirmediği için hiç sormak aklıma bile gelmedi. İsterseniz aile hekimine bir sorun. Nörolojiye gitmeyi gerektirecek bir şey değildir.Acikcasi korkuyorum bu kadar uzun sürmemisti hic. Eskisi kadar seyirmiyor ama devam ediyor hala. Doktora gittinmi?
Merhaba canim nasil oldun göz segirmen gectimi. Bende hala gecmedi. Göz doktorunada gittim birsey demedi.Nispeten azaldı. Ama stres ve yorgunluk olunca başlıyor yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?