Göz seğirmesi iki haftadir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Iyi aksamlar kizlar

Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?

Bende de var yeterince Uyumadigimda olur tabi benim bebeğim var .asiri uykusuzluk seyirme bende 3 gun duzenli verimli uyuduğumda geri kayboluyor kahve tüketimide onemli

Benimde haftalarca göz kapagım seyirmişti stres kaynaklıydı benimki sizinkide muhtemelen oyledir.. Gecmiş olsun..

Haftalarca dediginiz kac hafta acaba benim iki hafta olmaya basladi korkmaya basladim acikcasi.
İki veya üç haftaydı sanırım azalarak geçmişti birden kesilmedi de gün içinde seyirme sıklıgını takip edin azalma oluyorsa gececek demektir bence.artıs olursa dr a gidin. Stresli bi donemde misiniz suan? Ben stresden olduguna emindim o yuzden gitmedim dr a..

Evet azaldi gibi sanki gün boyu segirmiyo artik. Ama devam ediyo hala korkuyorum acikcasi

Azaldi gibi sanki ama hala devam ediyor maalesef. Evet suan stresliyim.

Cevap icin tessekkurler ne kadar umarsamaya calismim desemde pit pit atiyo aynanin karsisindayim surekli sizinki ne kadar surede gecti acaba
sen taktıkça uzar geçmez ama , benimki umursamadığım için en fazla 1,5 gün sürmüştür ve ara ara olur korkacak bişey yok arada iyidir organlarımızın varlıklarını hissedelim unut bu olayı bak nasıl geçicek

Birde öyle denim icimi rahatlattin cnm tesekkurler.

Haftalarca değil ama birara 1-2 gün oldu bende.
Buz koyun, tesadüfmü bilmiyorum ama ben buz koydum gözümün üstüne hemen geçti.
Deneyin derim

Ben varım İki hafta seğirmişti bir kaç yıl önce..Stresli bir dönemimde değildi aslında hatta Türkiyede tatildeydim geri dönünce geçmişti bana tatil yaramıyor zaar :) Blinçaltı stresi diye bişey varsa sanırım ondandı Dönünce doktora giderim diye düşünürken unuttummu naaptım kendiliğinden geçiverdi düşünmemeye çalışın çok sinir bozucu bür şey biliyorum geçmediği takdirde doktora görünün geçmişler olsun..

Stresten oluyor benim yaz gözümün altında yada göz kapağında oluyor 2 3 haftada geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…