- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Haftalarca dediginiz kac hafta acaba benim iki hafta olmaya basladi korkmaya basladim acikcasi.Benimde haftalarca göz kapagım seyirmişti stres kaynaklıydı benimki sizinkide muhtemelen oyledir.. Gecmiş olsun..
Uykusuz degilim aslinda ama uyuyorum.Yorgunluk ve uykusuzluktan olur bende.uzun sure dinlenince geciyor
İki veya üç haftaydı sanırım azalarak geçmişti birden kesilmedi de gün içinde seyirme sıklıgını takip edin azalma oluyorsa gececek demektir bence.artıs olursa dr a gidin. Stresli bi donemde misiniz suan? Ben stresden olduguna emindim o yuzden gitmedim dr a..Haftalarca dediginiz kac hafta acaba benim iki hafta olmaya basladi korkmaya basladim acikcasi.
Azaldi gibi sanki ama hala devam ediyor maalesef. Evet suan stresliyim.İki veya üç haftaydı sanırım azalarak geçmişti birden kesilmedi de gün içinde seyirme sıklıgını takip edin azalma oluyorsa gececek demektir bence.artıs olursa dr a gidin. Stresli bi donemde misiniz suan? Ben stresden olduguna emindim o yuzden gitmedim dr a..
Cevap icin tessekkurler ne kadar umarsamaya calismim desemde pit pit atiyo aynanin karsisindayim sureklistresli zamanlarımda olur kendiliğinden geçer çok umursamamaya çalışın
sen taktıkça uzar geçmez ama , benimki umursamadığım için en fazla 1,5 gün sürmüştür ve ara ara olur korkacak bişey yok arada iyidir organlarımızın varlıklarını hissedelimCevap icin tessekkurler ne kadar umarsamaya calismim desemde pit pit atiyo aynanin karsisindayim sureklisizinki ne kadar surede gecti acaba
Birde öyle denim icimi rahatlattin cnm tesekkurler.sen taktıkça uzar geçmez ama , benimki umursamadığım için en fazla 1,5 gün sürmüştür ve ara ara olur korkacak bişey yok arada iyidir organlarımızın varlıklarını hissedelimunut bu olayı bak nasıl geçicek
rica ederim geçincede haber ver olurmuBirde öyle denim icimi rahatlattin cnm tesekkurler.
Iyi aksamlar kizlar
Yaklasık iki haftadir gözüm seğiriyor, göz alti seğiriyor. Korkmaya basladim basina gelen varmi ne yapabilirim?
Hala seğiriyor unutmaya calisiyorum cok sinir bozucu. Haber veririm :) bi gecsede bir an önce...rica ederim geçincede haber ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?