- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
-
- Konu Sahibi Yakamozzz33
neden bir çocuğun gözleri,küçükken maviyken,büyüdüğünde yeşile dönüşebilir?
ya da neden bir insanın gözleri ergenlik-yetişkinlik dönemi sonrasında renk değiştirebilir?
genelde hormonlarla ilgilidir bu değişim,ama böyle bir şeyin mümkünatını başka bir açıdan düşünebilirsiniz.
demek ki hormon değişimi dışında da, gözleriniz renk değiştirebilir.
bence bunları da bir düşünün neden.
inanılması güç birşey yok.
daha farklı bir örnek verecek olursam,kinetik güçlere sahip olan insanlar bu enerjiye doğuştan sahipler.
eğitimini alarak yapan ya da yapamayanlar da olabilir.
bu bir enerjidir.herkeste bulunmayabilir.
ben sadece erkeklerin renk sunucunu beğenmedim.
tuhaf bir durum olduğu algıladığınız için ,sonucu da yadırgıyorsunuz.
ciddiyim şaka olsun diye yazmadım.
aynaya bakarken gözlerimin irisine odaklanıp,"gözlerim ela"diye tekrarladım.
gözlerimi kapattığımda "ela"olarak hayal ettim.bunu hissettim.
bir şeye odaklandığım an otizm derecesinde odaklanabilirim.bunun sayesinde olduğunu düşünüyorum.
hiç lens takmadım.:)
düşünce gücümle,siyaha dönük koyu kahveden-koyu ela rengine dönüştü.güneşte,tam ela rengi.
new color irisi paranız olsa da yaptırmayın. youtubeda bir video izledim bunu yaptıran kişi glakoma olmuş. göz bebekleri yamulmuş falan. bence gördüğünüze şükredin. lens neyimize yetmiyor?
eğitim almadım.bende herkes gibi okudum öğrendimpeki bunun için herhangi bi eğitim aldın mı? yada çok mu tekrarladın? mesela ilk yaptığında bu kadar iyi konsatre olabilmiş miydin? ne kadar uyguladın bunu? ben de yapıcam
eğitim almadım.bende herkes gibi okudum öğrendim
bigün arabanın dikiz aynasından bakarken gözlerimi ela gördüm.
çünkü 2-3 kere denemiştim okuduğum bu olayı.kaydirigubbakcemile3
ama ben bunlar gibi yapamam.sadece ton olarak açıldı benim.
fazla bi değişim yok :sm_confused:
e simdi emdev yalan mı söylüyor :SS
canlarım düşünce gücüyle vücudun atom altı parçacıklarını hücrelerimizi gen kodlarımızı etkileyebilsydik dünyada kanser ya da hastalık diye birşey kalmazdı, zira kanser dnalarımız etkiliyor ve bilim bunu farketseydi bir dakika daha kaybetmeyip uygulardı bu tekniği emin olun ki, yoksa düşünce sadece dna'mızın melanin pigmenti olan kısmına etki eder diğer yerleri etkileyemez diye bir şeyden bahsetmiyorsunuz anladığım kadarıyla.. genetik bilimi o kada basit değil maalsef. tabi ki insan beyni çok güçlü ve beynimizin yarısını bile kullanmadığımızı herkes biliyor ama bu dediğiniz başkalaşımın başlaması için yeni bir evrim sürecine girmek gerek, insanların yüzyıllar sonra beyinlerinin oldukça büyük bir kısmını kullanıp düşünce formunu alacağı iddaa ediliyor ama bu sizin bahsettiğiniz şey değil tüm popülasyonun gireceği bir süreç olacaktır. beynimiz çok muhteşem ve size görmek istediklerinizi göstermeye hazır bunu unutmayın