İlk bebeğim belirgin bi renklilik emaresi göstermeden 1.5 aylıkken tam kahve olmuştu. Yeğenlerim ve eşimin yeğenlerinden gördüğüm kadarıyla belli mavi tonları 4.aya kadar gelse de sonunda kahve oluyor.
Kendi bebeğim olunca bi de pek mavi değil ama gri yeşil doğunca acaba ela tonları olur mu dedik ama göz bebeği etrafında kahve başladı sonradan. Kahvenin çevresi ela. Onun da çevresi koyu gri ağırlıklı mavimsi.
Bu renk eninde sonunda tam kahve mi olur? 4.5 aylık.
Kahve olur gibi duruyor, maşallah.Benim oğlumun maviydi sonra yeşile sonra bal rengine döndü.Kizimin deniz mavisiydi acildi yeşile döndü,şimdi ela yeşil arası bir renk.Renkli olduğu belli ama ne yeşil ne ela arada bir renk
Kahve olur gibi duruyor, maşallah.Benim oğlumun maviydi sonra yeşile sonra bal rengine döndü.Kizimin deniz mavisiydi acildi yeşile döndü,şimdi ela yeşil arası bir renk.Renkli olduğu belli ama ne yeşil ne ela arada bir renk
Oğlumun doğduğunda lacivert gibi çok koyu maviydi gözleri ortasında göz bebeği çevresinde beyaz hare gibi bir çember vardı sonrasında açıldı mavi oldu öyle de kaldı, kızım yeşil renkli doğdu içerisinde giderek kahverengiler belirdi şuanda açık kahverengi ışıkta zeminde yine yeşil tonları var ama sadece ışıkta, göz bebeği çok küçüldüğünde. Bebeğinizin göz rengi de tahmin ediyorum kahverengiye dönecektir.