Göz Çevresi Bakımı Göz rengini açmak

tatlisarisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
300
14
68
İstanbul
Göz rengini açmak adına baya bir araştırdım ki bende koyu yeşil gözlüyüm ve doğruluğu ne kadardır bilemem ama bir damla buldum göz rengini 12 haftada açıyor hatta resimlerini koymuşlar koyu kahve bi göz 3-4 ay düzenli kullanımda yeşile dönmüş koyu lacivertimsi bir göz de açık maviye yurtdışında satılıyo alıp denemek istiyorum bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa doğruluğundan emin olup deneyebiliriz ?

yok artık nasıl bişeymiş o öyle kör etmeden yapabiliyomuymuş ayyy ne bileyim göz çok hasssas tuhaf oldum

açıkcası ben inanmıyorum buna yani denemek için bile yapılcak bişey değil hadi cildine olsa sürersin belki ama göz bu sonuçta zarar verebilir her yazılana inanmayın bence:45:

Göz rengini açmak adına baya bir araştırdım ki bende koyu yeşil gözlüyüm ve doğruluğu ne kadardır bilemem ama bir damla buldum göz rengini 12 haftada açıyor hatta resimlerini koymuşlar koyu kahve bi göz 3-4 ay düzenli kullanımda yeşile dönmüş koyu lacivertimsi bir göz de açık maviye yurtdışında satılıyo alıp denemek istiyorum bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa doğruluğundan emin olup deneyebiliriz ?

Neden böyle bir şey istiyorsun ki?

kk'da bi bu yoktu bu da oldu sonunda :52: ben başlık yanlış yazıldı göz altındaki morluklar için açılmış bi konu sanmıştım yav :44:

ben de pek inandırıcı bulmamıştım ama baya bi okudum yabancı forumlarda yahoodan falan yazmışlar msm ile alpha yı karıştırıp daha ucuza maal etmek amaçlı damlayı kendileri yapan da varmış.alpha arbutin yani bearberry özü bir çok bitki özü karışımı varmış cilt rengi açmak için satılan kremlerde ve damlalarda da alpha arbutin var----Alpha-Arbutin is the more effective, faster and safer approach to skin lightening.Bir damla daha var katarakt ı yok ediomuş zamanla ve görme bozukluğunu azaltıp rengi de açıyormuş dr'un buluşu olan bir damla hatta

Limon, sarımsak, biyokinezi... Bir bu eksikti. :ssz: Saç renginizi değiştiriyorsunuz yetmiyor mu? Değişiklik istiyorsan illa lens kullan ama sırf rengi değissin diye risk almaya gerek yok. İnsana en çok yakışan renk kendisinde zaten mevcut olan doğal rengidir. İnsan kendi rengini değiştirerek güzelleşmez, değişir sadece...
Hem zaten göz rengini açmak için irise temas gerekir o da dışarıdan imkansız. Genetik bir özellik göz rengi, saç rengi gibi aynı. Dışarıdan müdahaleyle kökten değişmez, yaşla değişir sadece. İnsanları kandırmak çok zor değil, böyle şeylere inanmayın lütfen... :19:

Ayrıca göz hassas organ yahu bırakın gözünüz sağlam kalsın. Ne idüğü belirsiz maddeler sürüp rengini beğenmediğiniz ama çok işinize yarayan bu güzide organdan olmayın bir de...

Son düzenleme:
ypmayın etmeyın göz bu ya hersey bıttı sımdı bumu kaldı kızlr yazık gunah kör edersınız kendınızı suan zararı olmaz blkı ama 5 yıl sonra 10 yıl sonra neler olacagını bılemezsınız sizce gözlerı grmeyen ınsanlr ıcın rengın bı onemı varmı önmlı olan saglıklı gozlere sahıp olmanız rabbım oyle yaratmıs ypmayınn!

slm arkadaşlar ya ben siteyi kullanmayı pek bilmiyorum nerden konu açcaz az önce açtım sanırım ama bu seferde o sayfayı kaybettim fıttırcam yardım edin lütfennyardımmm

Bu konuyla ilgili saçma olan şey şu: Hadi saçın rengini değiştirirsin, saç ölü çünkü. İşlemler yıpratsa bile kestirirsin uzar eski haline döner. Ama göz bir organ hem de en hassaslarından biri. Bir şey yaparsınız geri dönüşü olmaz.

Goz rengini acmak adına internetten bende araştırdım yanlız hiç bir bilgiye ulaşamadım.merak ettim damlanin adını ogrenebilirmiyim :|

Arkadaşlar delirdiniz mi göz rengi açılır mı hiç! Göz rengi ne kadar koyu olursa o kadar iyidir. Çünkü renkli gözlerde pigment bozukluğu vardır. Gözünüzün pigmentini mi bozucaksınız sakınn

sonuçta lens takmak çokmu faydalı oda körlüğe götürebilir.keşke öyle bir şey olsa dediğiniz gibi damla

Göz rengi genetiktir, göz içerisindeki pigmentlerle alakalidir. disaridan hiç bir müdahale ile degismesi mümkün degildir.
Resimleri var demissin.. Teknoloji çagindayiz resimlerde bu tür degisiklikler yapmak artik çocuk oyuncagi ben bile yaparim bunu yani.
dedigim gibi göz rengi genlerde gizlidir ve daha insan anne karnindayken olusur bu. Yani anlayacagin tek yol DNA ni degistirmek, ki
bir DNA si degistirilmemis insan kalmisti diger butun canlilarla oynaniyo bari insan'a dokunulmasin. Insanlar çok doyumsun ne varsa hep daha fazlasini istiyorlar.
bi kez de sahip olduklariniza sükredin ya, inanin hayat güzel gelicek gözünüze...

Back
X