göz rengi

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar bebeğinin göz rengi değişen varmı benim kızımın ela sizde paylaşırmısınız inş değişmez...

kızımın gözleri lacivert gibiydi doğduğunda.şu anda 3,5 aylık,çok tatlı mavi gözleri var.hala değişir diyenler var ama ben bu saatten sonra değişeceğini pek sanmıyorum.değişse de tonu değişir belki ama renkli kalır herhalde.

Kuzenimin gözleri 2 yaşına kadar boncuk maviydi.Şimdi kahverengi; bildiğin kahve rengi hemde öyle elaya dönük falan değil.

Bu konu oldukça değişken.. Kimininki değişmiyor kimininki de 1-2 yaştan sonra bile değişiyor. Benim de şu an oğlumun gözleri gri-mavi.. Değişir mi bilemem ama renkli gözlü ihtimali yüksek. Babası yeşil gözlü, benim babam da yeşil gözlü idi. Baba genleri baskın olurmuş ya.. Sağlıklı gözleri olsun da ne renk olursa olsun :)

kızımın gözleri doğduğunda siyahtı. şimdi mavi. bende eşimde renkli gözlüyüz. saçlarda simsiyahtı şimdi açılmaya başladı rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…