• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRME

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba arkadaslar , goz rengi mi degistirmek istiyorum fakat muayene olmadan fiyat bilgisi verilmiyor sanirim . Yaptiran ya da ogrenen varsa burada paylasabilir mi ? Doktor onerileriniz varsa onlari soylerseniz sevinirim . :KK54:

Slm ben şu an degistiriyorum. Istanbul dayım. 15 bin tl ücreti . Ikinci seans dayim. Bal rengi di gözlerim daha çok kahve. Şimdi yeşil oldu hafif mavi tonlar belli oluyor ve benim daha 7ci günüm. Bilgi verebilirim resim de ara bilirim :) bende çok araştırdım ama millet gizli gizli yapıyor ondan dolayı hiç bilgi bulunmuyor

Slm ben şu an degistiriyorum. Istanbul dayım. 15 bin tl ücreti . Ikinci seans dayim. Bal rengi di gözlerim daha çok kahve. Şimdi yeşil oldu hafif mavi tonlar belli oluyor ve benim daha 7ci günüm. Bilgi verebilirim resim de ara bilirim :) bende çok araştırdım ama millet gizli gizli yapıyor ondan dolayı hiç bilgi bulunmuyor

Merhabalar biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum doğrusu.Dr.unuz kim nasıl yapılıyor vs.Çok teşekkür ederim şimdiden

Banada bilgi verir misiniz Dr Mustafa mete ye yaptırmak istiyorum ben başka yapan doktor yok sanırım hem güvenilir bir doktor da diyorlar ama en az 25 bine yapıyor Muş o sen kime yaptırdın? Özelden yazarsan çok sevinirim

Back