Göz Çevresi Bakımı göz rengi açmaa..!!

_krtr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
19
0
göz rendm kahverengi ama bu rengi açamk istiorm nasıl acabilirim ?? bazı yerlerde güneşten ya da limonla açılıo gibi şeyler duydum yardmcı olabilirmisinz??

göz renginin açıldığını bende ilk defa duydum :uhm: bence güneşti limondu denemeyin hassas organ sonuçta ikiside zarar verir yasakkelime

Bencede limon pekde mantıklı gelmedi bana..peki napabilirim göz rengimi açma konusunda :/

kadinlarkulubu.com/goz-cevresi-bakimi-hakkinda-hersey/354065-goz-rengini-acmak.html

bu linkte göz rengi açmakla ilgili bişeyler yazıyor...

rica ederm cnm yerimseniben su içmek renk açıosa içelim walla ama çok su mide bulantısı yapıyor :KK70:

öyle bişeyler denemekle göz rengi açılmaz..
bu arada, mavi olsun diye naapmak lazımmış.:hulya:.

arkadaşlar gülsüyunu pamuğa dök gözlere koy gözleri sil parlak gözler ve rengide açılmış oluyor

bak canım oriyel amonyak ve perhidrol karışmı yardmımıyla açabilirsinr:roflol:
şaka bi yana da öyle bişey mümkün değil.
bazı damlalar var glokom tedavisinde kullanılan
bunların bazılarının yan etkisi göz rengini değiştirme
ama bariz bi değişiklik değil söz konusu olan
sadece belli belirsiz bi matlık ya da
parlaklık sağlaması.
gözüne de limon sıkmayı falan düşünme sakın
asitik bişeyi sen gözüne sürerek kezzap dökmüş etkisi yaparak
korneana zarar verirsin.

GÖZ rengi açılır mı yahu, bence yanlış bilgi. Limon da göz akı açmak için ama zamanla KATARAKT yapıyormuş .
Bilginize.

burda idrarla,erkek menisiyle cilt bakımı yapanlardan sonra cehalette son nokta diyecegim çok degerli bir paylaşım daha kkda vakit geçirene kadar arama motorunda yazsalar ögrenirler ;ama olmaz bilgilenirler

artık neremizle nasıl uğraşacağımızı şaşırdık. biraz mantıklı olalım yahuu.. göz en hassas bölgelerden bir tanesi. bu saçmı ki rengini açılsın.. yok ten rengini açma yok göz rengini.. çok zararlı. bakım yapmak, imaj yenilemek elbetteki çok güzel bişi. ama bu kadar da kendiyle barışık olamamak :S neyse...

X