göz numarası ameliyattan sonra tekrar artar mı?lütfen yorumlarnızı bekliyorum..

possiblea

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
14
1
6
34
İstanbul
selam arkadaşlar. çevremde lazer ameliyatı olduktan sonra göz numarasının sıfırlanmadığı yada tekrar arttığını iddia eden bir sürü insan var. göz ameliyatı olmak isteyen biri için bu durum beni çelişkide bırakıyor. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. teşekkürler.

Merhaba.Ben 2003 yılının sonunda lazer oldum.2 derece kadar miyop vardı.2007 yılında tekrar miyoptum.Sadece 3,5-4 sene kadar işe yaradı

şuan tekrar miyop mu oldunuz gerçekten bende haftaya o hastaneye randevu aldım ameliyat sonrasında herhangi bir problem yaşamış mıydınz?

şuan tekrar miyop mu oldunuz gerçekten bende haftaya o hastaneye randevu aldım ameliyat sonrasında herhangi bir problem yaşamış mıydınz?
Evet,2007 den beri miyopum yine. Ameliyat sonrası hiç bir problem olmadı. Gitmeden önce lens kullanıyorsanız 1 hafta önceden bırakmanız lazım ve gözde makyaj kalıntısı bırakmayın. O kadar para verseniz de fırça yersiniz, bu konuları baştan söylemeyip oraya gidince dır dır yapmışlardı. Ben lens kullanmamıştım ama makyaj kalmış kirpiklerimde. Ben yaptıralı 10 seneden fazla bir zaman geçti belki teknolojileri ilerlemiştir. Ama bana bir daha miyop konusunda sıkıntı yaşamayacaksın garanti veririz şeklinde söyleseler de gönderdiğim iki maile cevap vermediler.

Şu an lens kullanıyorum, memnunum. Bir daha lazer yaptırmayı düşünmüyorum. Araştırın, dünya göz ile aralarında çok uçurum fiyat farkı yoksa dünya gözü de düşünebilirsiniz. Ben çevremdekilerden dünya göz hakkında pahalı dışında olumsuz yorum duymadım. Belki benim şansızlığım belki hastane seçimi yanlış, bilemiyorum.

çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm Rabbim şifalar versin şuan başka bi sorununuz olmamasına sevindim ameliyat sonrası bilgisayar kullanımı varmıydı fazla bundan kaynaklı olabilir mi acaba tekrar gittiniz mi doktora acaba cevaplarınız için çok teşekkürler..

Çok teşekkürler.Lazer için tekrar gitmedim ama senede bir göz doktoruna kontrole gidiyorum.Bilgisayarın veya çok okumanın etkisi olmadığını göz bozukluğunun genetik olduğunu söyledi çoğu.Sizede çok geçmiş olsun.Benim yaptırdığım dönemde bilgisayar çok yaygın değildi çok fazla kullanmadım yani.Derecem çok olsa tekrar düşünürdüm ama şu an lensten memnunum:)

Birde 21-22 yaşından önce lazer i çok tavsiye etmiyorlar, numaralar oturursa daha sağlıklı olurmuş.Yaşınızı bilmeyince bunuda dipnot ekliyeyim dedim:)

merhaba yaşınız ve numaraların sabitlenmiş olması çok önemli. numara artışı bitip sabitlendikten sonra yani bayanlarda ortalama 18-21 yaş numaranın geri dönmesi düşük olasılıklı. zaten muayene sırasında hekim size lazerin gözünüzde başarı oranını ve numara geri dönüş olasılığını bildirmiş olmalı. geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…