Ben yeni ve haliyle acemi üyelerden biriyim. Önceleri siteyi okumakla yetinirdim. Nihayet adımımı atabildim. Temizleyici kullanımı benim de sorunum. Gözlerim kirpiksiz ve küçük. Çok açık tenliyim. Heyhat ki makyaja alerjim var. Her rimeli denedim. Yok olmuyor. Sonuçta Almay aldım. Evet şahane değil ama hiç olmazsa alerjide idare ediyor. Lakin iş temizlemeye geldi mi mahvoluyorum. Üç gün gözlerim ağrı içinde geziyorum. Clinique kullanıorum. Ne yapmalıyım?
Ne olur yardım edin kızlar...
Yağlı yağlı bırakıyormu peki acaba? Benim cildimde çok yağlıda.
arkadaşlar kozmetik ürünlerle hiç boşa vakit harcamayın derim. göz doktorum kirpiklerimde akıntı olduğunu ve normal makyaj temizleyicilerin temizleyemediği kalıntıların buna sebep olacağını söyledi. oysa ki ne ürünler kullanıyordum sırf göz makyajım için. sonra bana bi ürün önerdi, LİD-CARE adında bir kirpik ve göz temizleyici yazıyor üzerinde. yani gözümüze makyaj yapmasak bile illa ki o gün gözlerin temizlenmesi gerektiği anlamına geliyor bu. fiyatı 28 tl ve malesef sigorta karşılamıyor. ha bu arada içinde kendi ped pamukları var. oldukça kullanışlı. çok bahsettim çünkü göz sağlığında çok önemli bi rolü olduğunu öğrendim tavsiye ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?