ayyy öncelikle imzana bayıldımm harikaaaa@jiglypuff ,tebrikler canım..:):):) Harika bir yarışma oldu. Bütün gözler ve makyajlar çok güzeldiYeni diplomalı bir güzellik uzmanı olarak uygulamalarda da gördüm ki göz makyajı yapmak zordur.Hem güzel makyajı kaldıran gözlere sahip olmak gerekir hemde çok dikkatli,doğru yapmak gerekir.Çok başarılıydı bütün yarışmacılar.Yeni kategoriyi sabırsızlıkla bekliyorum herkes gibi
Ben bilmeden sana oy vermişim, ama bayılmıştım makyajına, çok güzel yapmışsın :)Tebrik ederim herkesi:) en çok da birinciyi.)
çokkk tesekkür ederim mune ablacımmmjigly,
tebrik ederimhanımlar hepiniz muhteşemdiniz yeni kategoride umarım sizleri tekrar görürüz
teşekkür ederim cnmBen bilmeden sana oy vermişim, ama bayılmıştım makyajına, çok güzel yapmışsın :)
1. Tebrik ediyorum bu arada
Lens kategorisnde bir bayan:) çok benzetmiştimvetman kısmını anlamadım.ne ki o :)
hımm hiç o kategoriye bakmadım :)) göz göze benzermiş :)Lens kategorisnde bir bayan:) çok benzetmiştim
çok teşekkür ederim cnmjiglypuff
tebrikler canımm.. makyajın çok özenliydi gercekten...
@bibiskremversem,
oyumu sana vermişim, en azından seni bu tarz benim topicinden tanıyordum..
senin göz makyajına bayılmıştım, ellerine sağlık
Yeni oylama açılacak mı acaba?
Başlayacaktı ama konsepti için oylama açılmadı henüz:)yeni bir yarışma mı başladı? geri kaldım sanırım...
alıntı yapsaydın saha erken görürdüm, çok güzel gözlerin var Vallahi Maşallah, ama sarışın zannettim seni, profil foton kumral..kucukkurbaga04 beni merak etmişti işte o 5 numara benim diyebilirim artık :))
teşekkürler :) çocukken sarışındım göz rengim aslında biraz daha yeşilimsidir ama yansımıyor fotolara.kaşlarımı da beğenmişsin kendim aldığım için bu beğeni beni şımarttı :))alıntı yapsaydın saha erken görürdüm, çok güzel gözlerin var Vallahi Maşallah, ama sarışın zannettim seni, profil foton kumral..
Ben kullandım:)Et Yemekleri Yemek Yarışmasına Oy Kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?