15.yarışmaya katılım, 21.10.2014 de başlayacak,27.10.2014de sona erecektir.ne zamana dek pekiii?
evet okudum ama gözümden kaçmış .Teşekkür ettim15.yarışmaya katılım, 21.10.2014 de başlayacak,27.10.2014de sona erecektir.
ilk sayfada kurallar yazıyor.
ühüü. bir kişi bile resim yollamadı.. koca sitede makyajına güvenen yokmu ..
Ama ne kadar ayıp bu sitede bir sürü çıtır fıstık var, yarışmaya katılın bak Hanım'la ben bir göz makyajı yaparız hayata küsersiniz hee, haydi yarışmaya
Müdürüm kulaklarım çınladı bir anda,dedim benianıyor müdürümne diyorsun katılalımmıbu gençleri çatlatalım
Hanım konsept bana uymadı, gece makyajı benim için çok kolay olur, ben daha marjinal kategorilerde kendimi göstereyim, kocasının narin elleriyle mor tonlama makyajı falan bence gayet uygun
Salon çiçeği narin elli aşkıma çak birtane derim çakar sözümü hiççç ikiletmez biricik aşk pıtırcığım
Yarışmaya katılsam korkar bu çıtırlar, daha bir mesajla ödleri patlıyor, birde gözümü görseler 1 yıl siteye gelemezler korkudan, haşin bakarım
eheheh iyi güldürdünüz
amaaa Allah korusun yahu
koptum abla yaaaaaSen böyle dersen bende altta kalmam,kıskanır hemen en koyu morlardan makyaj yapar gelirimmhatta akşama diyimde başlasın şimdidien 2 güne kalmadan morarsın iyicene
abla mor makyaja sarı ışıltıda çok gider ,Müdürüm rakip ya
Sen böyle dersen bende altta kalmam,kıskanır hemen en koyu morlardan makyaj yapar gelirimmhatta akşama diyimde başlasın şimdidien 2 güne kalmadan morarsın iyicene
Hanım,
benimkine adam yarışmaya katılacağım, konsept mor tonlarda göz makyajı, çak birkaç tane dedim, kadına şiddete hayır sloganı atmaya başladı
Kesin senin eşinde karşı çıkacak, göz makyajlarımız için birbirimize yardım edelim sen bana ben sana girişelim
Bu kızlar hala katılmıyorlar mı yarışmaya, biz nerdeyse karı koca makyaj konsepti yapacağız, kimseden çıt çıkmıyor
yok anacım. kimse resim yollamadı. 300000 üyelik sitede makyajına güvenen bir tek kişi yok mu. anlayamadım gerçekten
valla böyle giderse kombin yarışmasıda olmaz.. açacaktım. onda bile şüpheye düştüm şimdi.Müdürümle ben koca siteye yeteriz, en moda mor renklerin albenisin gururla sunacağız
Daha önce ki yarışmaardakatılım daha fazlaydı değilmi,bu sefer niye böyle oldu ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?