aynen çok sıradan çıkıyor ben bir de telefondan çektim...çözünürlük yerlerde..neyse bakalım artık ne olduysa :))Yemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
cnm yolla ya eğleniyoruz nasılsa hepimizin öyle tabi sen bilirsin
tmm cnm çok saol :)canım sildim fotoğrafları o sinirlebir daha da uğraşmam sanırım. ama takip edeceğim yarışmayı. başarılar size :)
ehe benimki de bildiğin tek renk dumanlı göz makyajı olmuş :) mavi siyah altın rengi kullandım ama alakası yok görünürde :)sanırım 7 kişi olmuşuzdur :) ben bu gün iki deneme yaptım birincide o kadar sürdüm sürdüm fotoyu bir çektim baya bildiğin günlük olmuş :)
Bende de aynisi oldu...Yemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
ayy çok merak ettim yarın görcekmiyiz fotolarııııevetttt. 9 yarışmacı oldu. hepsi biirbirinmden iddialı ve güzel makyajlar yapmışlar. demedi demeyin,süper bu kızlar
yarın pc yi açar açmaz ilk işim yarışmaya bakmak olcakkk aaaaaever yarın açacağım yarışmayı..
yarışma sonrası hangi makyaj kime ait açıklancakmı bence açıklanmalı oylama sırasında açıklanmaması çok iyi adil oylama adına da sonrasında öğrencekmiyizzever yarın açacağım yarışmayı..
sonra açıklayacağım. ama yarıışma boyunca asla kimlik bilinmeyecek.yarışma sonrası hangi makyaj kime ait açıklancakmı bence açıklanmalı oylama sırasında açıklanmaması çok iyi adil oylama adına da sonrasında öğrencekmiyizz
yarın fotoğraflarla beraber yarışmayı başlatacağım.Ben yarismiyorum ama çok merak ediyorum fotonlar burada paylasilmiycak mi
görelim görelim görelim :))ayy çok merak ettim yarın görcekmiyiz fotolarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?