Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

İkisi de..eyeliner çekmeyi beceremem ama göz kalemi,far vs çok ustalıkla kullanırım...Renklerle aram çok iyidir........Dudaklarım kalın,bu konuda şanslıyım.......

en dikkat çekici şey insanın yüzünde bakışlarıdır.bu yüzden kesinlikle göz makyajı...

sanırım yaşlı bir nine olunca bile elimde kalemin yada sürmem gözümü boyuyor olucam, napayım vazgeçemiyorum...

gözleri öne cıkarırım ruj surme alıskanlıgını bı turlu edınemedım unutuyorum hep sürersemde acık pembe yada parlatıcılar tercıhım..
ya gözü ön plana cıkarırsın ya dudakları ıkısını bırden kopkoyu boyamak kotu duruyor bence,şebeklik yapar gıbı

bence de hem de çok çok kötü duruyor.

.......

ayrıca güzel bir göz makyajı yapınca başka şeye de ihtiyaç kalmıyor zaten.simsiyah bir göz kalemi bile yeterli ne ruj ne başka bişey gerekmiyor

bence de hem de çok çok kötü duruyor.

.......

ayrıca güzel bir göz makyajı yapınca başka şeye de ihtiyaç kalmıyor zaten.simsiyah bir göz kalemi bile yeterli ne ruj ne başka bişey gerekmiyor

evet birini ön plana cıkarmak daha hoş durur, herkes yuzunu tanıyarak yapmalı birde

Kesinlikle dudak .
Gerçi su aralar hep sıfır makyaj takılıyorum .

Dudaaaaak:) göz makyajı hiç yapmıyorum diyebilirim ruj ve fondoten olmadan asla

gözlerm gzl oldugu ıcın gözlrmı ön plana cıkartmayı sewıorm :) dudaklrma ruj sürmedn cıktgmda oluyr

göz makyajını daha çok seviyorum ama dudaklarım dolgun olduğu için ruju daha iyi tasıyabiliyorum daha çok yakışıyor o yüzden dudak.

tercihim her ikiside fakat tek bir seçim yapmak durumunda kaldığımda dudak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…