• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz lazer düşünüyorum bebeğim var

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
856
766
33
15 aylık bebeğim var bundan sonra bu işlem için uygun zaman ne olur? Önceden maddi açıdan pek imkanım yoktu bir de korkum var o nedenle pek düşünmedim. İşe girdiğim gibi de hamile kaldım 😄
Hala emziriyor ve sürekli kucağıma alıyorum. Bir de büyüdükçe yüze göze bir şeyler fırlatması muhtemel gözüm darbe alabilir geçen kafa atmıştı yanlışlıkla :)
Yani bunun için uygun bir zaman bulamaz mıyım. Bir de yaş faktörü önemli mi 35inden sonra olur mu mesela yaş arttıkça risk artıyor mu?
İkinci bir sorum da gözlük göz altı şişlik ve morluklarımı biraz olsun kapatıyor lazerden sonra göz altlarına ne olmuş da diyebilirler. Göz kenarlarında kararma var özellikle buna da kesin çözüm olabilecek işlemler var mı

Bebeğe biri bakması gerekebilir her ihtimale karşı. Bazen göz açamama sulanma ışığa bakamama 1 hafta en az gibi durumlar olabiliyor. Bunları iyi öğrenmek lazım.

Merhaba göz lazeri detaylıca araştırdınız mı? Özel hastaneye gittim maalesef tavsiye etmedi. Kornea zarar gördüğü an geri dönüşü yokmuş

15 aylık bebeğim var bundan sonra bu işlem için uygun zaman ne olur? Önceden maddi açıdan pek imkanım yoktu bir de korkum var o nedenle pek düşünmedim. İşe girdiğim gibi de hamile kaldım 😄
Hala emziriyor ve sürekli kucağıma alıyorum. Bir de büyüdükçe yüze göze bir şeyler fırlatması muhtemel gözüm darbe alabilir geçen kafa atmıştı yanlışlıkla :)
Yani bunun için uygun bir zaman bulamaz mıyım. Bir de yaş faktörü önemli mi 35inden sonra olur mu mesela yaş arttıkça risk artıyor mu?
İkinci bir sorum da gözlük göz altı şişlik ve morluklarımı biraz olsun kapatıyor lazerden sonra göz altlarına ne olmuş da diyebilirler. Göz kenarlarında kararma var özellikle buna da kesin çözüm olabilecek işlemler var mı
Kardeşim İstanbul'da acibademde yaptırdı ameliyat toplam 15 saniye sürdü dedi 😂😂ben de gidicem yakinda. Şişlik morluk olmadı sadece hafif kızarıklık vardı güneş gözlüğü kullandı evde de 3 gün sonra normal hayatına döndü derecesi 1.75 uzağı görmüyordu bulanıklık da vardi şimdi mukooo

Back