- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Lens kullanmıyorum ama kronik göz kuruluğum var.Şu an raporlu 2 damla kullanıyorum.Sizinki geçici olabilir, muhtemelen damla kullanırsınız, lensi bırakırsınız bir süre ve düzelir.Normalde gözyaşı damlası kullanıyor musunuz?Genelde lens kullananlarda görülen bir sorun.Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermihaftaya doktora gidecegim
18 senedir lens kullanıyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum doktora gittiğimde lensimi değiştirdi. Suni göz yaşı damlası da kullandım ama artık kullanmıyorum. Lenslerden memnunum oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için sorun olmuyor. Klimalı ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Bu da kuruluk yapıyor. Ben önceden aylık lens kullanıyordum. Geceleri çıkarıyordum solüsyona bırakıyordum ama 1 ay kullanıyordum. Şimdi günlük kullan-at lens kullanıyorum. Bunun da etkisi var gözlerimi çok rahatlattı. Eski lensim kazık gibiydiBen üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermihaftaya doktora gidecegim
Hangi markaya geçtiniz?18 senedir lens kullanıyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum doktora gittiğimde lensimi değiştirdi. Suni göz yaşı damlası da kullandım ama artık kullanmıyorum. Lenslerden memnunum oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için sorun olmuyor. Klimalı ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Bu da kuruluk yapıyor. Ben önceden aylık len kullanıyordum. Geceleri çıkarıyordum solüsyona bırakıyordum ama 1 ay kullanıyordum. Şimdi günlük kullan-at lens kullanıyorum. Bunun da etkisi var gözlerimi çok rahatlattı. Eski lensim kazık gibiydioksijen geçirgenliği çok düşüktü. Ve sertti yapısı. Bunların hepsi kuruluğa sebep oluyormuş doktor öyle söylemişti. Düzenli kullanıma devam ederseniz geçiyor, dert etmeyin.
Marka verme izni var mı bilmiyorum forumda mesaj atayım ben size.Hangi markaya geçtiniz?
Ben sabahlari gözümu acamiyorum kuruluktan sizinkide öylemiydi? Bir aydir takmiyorum kendim eczaneden damla aldim fayda etmedi. Doktora gidecegkm haftaya kizarikta var gozumde18 senedir lens kullanıyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum doktora gittiğimde lensimi değiştirdi. Suni göz yaşı damlası da kullandım ama artık kullanmıyorum. Lenslerden memnunum oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için sorun olmuyor. Klimalı ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Bu da kuruluk yapıyor. Ben önceden aylık lens kullanıyordum. Geceleri çıkarıyordum solüsyona bırakıyordum ama 1 ay kullanıyordum. Şimdi günlük kullan-at lens kullanıyorum. Bunun da etkisi var gözlerimi çok rahatlattı. Eski lensim kazık gibiydioksijen geçirgenliği çok düşüktü. Ve sertti yapısı. Bunların hepsi kuruluğa sebep oluyormuş doktor öyle söylemişti. Düzenli kullanıma devam ederseniz geçiyor, dert etmeyin.
Göz açamama sorunu olmadı. Gözlerinizde kızarıklık varsa enfeksiyon başlangıcıda olabilir. Benim gözlerim çok hassas olduğu için o tarz bir durum da ayrıca yaşamıştım. Gözümün arka tarafında hafif bir enfeksiyon başlamış o da kurulukla birleşince gözlerimde yanma ve batma yapmıştı. Ona ayrı bir damla vermişti. Bu arada göz makyajı yapıyor musunuz?Ben sabahlari gözümu acamiyorum kuruluktan sizinkide öylemiydi? Bir aydir takmiyorum kendim eczaneden damla aldim fayda etmedi. Doktora gidecegkm haftaya kizarikta var gozumde
Ben maalesef cok kötu kullandimgereken hijyeni gösteriyor musunuz? eve gelir gelmez çıkartıp gözlerinizi dinlendiriyor musunuz, kendimi bildim bileli lens kullanırım henüz hiçbir sorun yaşamadım.
Yanma batma hissi bendede var. Sabahlari gözlerim kuruluktan dolayi acamiyorum bi süre. Kizariklikta varGöz açamama sorunu olmadı. Gözlerinizde kızarıklık varsa enfeksiyon başlangıcıda olabilir. Benim gözlerim çok hassas olduğu için o tarz bir durum da ayrıca yaşamıştım. Gözümün arka tarafında hafif bir enfeksiyon başlamış o da kurulukla birleşince gözlerimde yanma ve batma yapmıştı. Ona ayrı bir damla vermişti. Bu arada göz makyajı yapıyor musunuz?
Gorumceme oldu benim. Bazi Lens kullanicilarinda kroniklesen bir durummus. Ama tabi o cok uzun yillar kullandiktan sonra yasadi bunu. Bir daha lens kullanamadi. Bir sene gozluk kullanip cizdirdi gozlerini.Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermihaftaya doktora gidecegim
18 senedir lens kullanıyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum doktora gittiğimde lensimi değiştirdi. Suni göz yaşı damlası da kullandım ama artık kullanmıyorum. Lenslerden memnunum oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için sorun olmuyor. Klimalı ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Bu da kuruluk yapıyor. Ben önceden aylık lens kullanıyordum. Geceleri çıkarıyordum solüsyona bırakıyordum ama 1 ay kullanıyordum. Şimdi günlük kullan-at lens kullanıyorum. Bunun da etkisi var gözlerimi çok rahatlattı. Eski lensim kazık gibiydioksijen geçirgenliği çok düşüktü. Ve sertti yapısı. Bunların hepsi kuruluğa sebep oluyormuş doktor öyle söylemişti. Düzenli kullanıma devam ederseniz geçiyor, dert etmeyin.
Artik lens takamiyorum kuruluktan dolayi. Marka veriliyormu burda bilmiyorum. Subattan beri lens takmiyorum artikDaha önce kullandığınız lens hangisiydi ? Şu an hangi lense geçtiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?