Göz kurulugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermi haftaya doktora gidecegim

Ben üc senedir lens kullanicisiyim artik kullanmiyorum bir aydir. Gözumde kuruluk başladi özellikle sabah kalktigimda gözümu acamiyorum. Basina gelen varmi eski haline dönermi haftaya doktora gidecegim
Lens kullanmıyorum ama kronik göz kuruluğum var.Şu an raporlu 2 damla kullanıyorum.Sizinki geçici olabilir, muhtemelen damla kullanırsınız, lensi bırakırsınız bir süre ve düzelir.Normalde gözyaşı damlası kullanıyor musunuz?Genelde lens kullananlarda görülen bir sorun.

Benim gözlerimdende senelerdir rüzgarlı havalarda, en hafif rüzgarda bile yaş geliyor, ondan dolayı bendede göz kuruluğu olabileceğini söylediler.
Ama benimkinin lensle alakası yok.
Geçermi, bi tedavisi varmı diye sordum muayene etmeliyiz dediler.
Muayene randevusu aldım bakalım

Benim gözlerimde kuruluk var.Bazi dönemler batma hissi ile beraber kızarıklık meydana geliyor.Goz yaşı damlası ile beraber bir damla daha kullanıyorum.Doktora gitmek en iyisi

18 senedir lens kullanıyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum doktora gittiğimde lensimi değiştirdi. Suni göz yaşı damlası da kullandım ama artık kullanmıyorum. Lenslerden memnunum oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için sorun olmuyor. Klimalı ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Bu da kuruluk yapıyor. Ben önceden aylık lens kullanıyordum. Geceleri çıkarıyordum solüsyona bırakıyordum ama 1 ay kullanıyordum. Şimdi günlük kullan-at lens kullanıyorum. Bunun da etkisi var gözlerimi çok rahatlattı. Eski lensim kazık gibiydi oksijen geçirgenliği çok düşüktü. Ve sertti yapısı. Bunların hepsi kuruluğa sebep oluyormuş doktor öyle söylemişti. Düzenli kullanıma devam ederseniz geçiyor, dert etmeyin.

Yıllardır lens kullanırım bende. Zaman zaman göz kuruluğu yaşıyorum. Suni göz yaşı iyi geliyor.

Hangi markaya geçtiniz?

Ben sabahlari gözümu acamiyorum kuruluktan sizinkide öylemiydi? Bir aydir takmiyorum kendim eczaneden damla aldim fayda etmedi. Doktora gidecegkm haftaya kizarikta var gozumde

Ben sabahlari gözümu acamiyorum kuruluktan sizinkide öylemiydi? Bir aydir takmiyorum kendim eczaneden damla aldim fayda etmedi. Doktora gidecegkm haftaya kizarikta var gozumde
Göz açamama sorunu olmadı. Gözlerinizde kızarıklık varsa enfeksiyon başlangıcıda olabilir. Benim gözlerim çok hassas olduğu için o tarz bir durum da ayrıca yaşamıştım. Gözümün arka tarafında hafif bir enfeksiyon başlamış o da kurulukla birleşince gözlerimde yanma ve batma yapmıştı. Ona ayrı bir damla vermişti. Bu arada göz makyajı yapıyor musunuz?

Pek çok kişide var bu rahatsızlık
Telefon , bilgisayar , kitap okuma hepsi etken
Bir süre göz damlası kullanın doktor kontrolünde geçer
Geçmiş olsun

gereken hijyeni gösteriyor musunuz? eve gelir gelmez çıkartıp gözlerinizi dinlendiriyor musunuz, kendimi bildim bileli lens kullanırım henüz hiçbir sorun yaşamadım.

gereken hijyeni gösteriyor musunuz? eve gelir gelmez çıkartıp gözlerinizi dinlendiriyor musunuz, kendimi bildim bileli lens kullanırım henüz hiçbir sorun yaşamadım.
Ben maalesef cok kötu kullandim hic dikkat etmedim artik takamiyorum 1 aydir takmiyorum lens.

Yanma batma hissi bendede var. Sabahlari gözlerim kuruluktan dolayi acamiyorum bi süre. Kizariklikta var

Aylarca aci cektim, sabahlari ozellikle gozlerimi acamiyordum. ve sonra gozlerim aralik uyudugumu fark ettim. Artik uyku maskesiyle uyuyorum ve hic sikayetim kalmadi. Bir deneyin isterseniz.

Çok fazla göz kuruluğu yaşıyorsanız doktora gidince söylersiniz göz lavajı yapsın. Göz yaşı kanal tıkanıklığı olabilir.

Gorumceme oldu benim. Bazi Lens kullanicilarinda kroniklesen bir durummus. Ama tabi o cok uzun yillar kullandiktan sonra yasadi bunu. Bir daha lens kullanamadi. Bir sene gozluk kullanip cizdirdi gozlerini.

Daha önce kullandığınız lens hangisiydi ? Şu an hangi lense geçtiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…