- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sizin de göz damarları belirginleşmiş miyidi peki? Günde kac kez kullansam acabaBen kullanıyordum özellikle uzun süre bilgisayar ekranına baktığım zaman gözlerim kuruyordu, yan etkisini görmedim
Göz damarlarım halaa belirgin olursa haftaya doktora gidicem.Ben de bir süre kullanıcam umarım gecerBen de bir dönem iş nedeniyle aşırı pc başında kalmaktan yaşadım aynısını ve Refresh kullandım. Bir sorun olmadı gayette rahatlatmıştı..
Yüze sürmeyi ilk kez duydum.İlaca ara verdım korkudan haftaya tekrar yazdırıcam amaMerhaba,
Aknetrent bende kullanıyorum ama oral almıyorum. kapsülün içindeki ilacı yüzüme sürüyorum benim doktorum çok fazla yan etkisi olduğu için bu şekilde kullanmayı önerdi. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuyu..
Kronik hale gelmesıni ıstemiyorum ama.haftaya sıvılce ılacını tekrar yazdırıcam da bir yandan bunu kullansam kronık olur mu acabaSağlıkçıyım.. Uzun yıllardır refresh kullanıyorum... Doktora randevu alıp gidene kadar sabah kalkar kalkmaz, aksam yatmadan önce olmak üzere gunde 2-3 kere kullanmanız uygundur.. ama uzman dr gidip muayene olun ihmal etmeyin :)
Bir iki haftada kronikleşmez korkmana gerek yok.. sivilce ilacını yazan dr ile görüş bu şikayetinden bahset.. ilaç kullanım şeklini değiştirir büyük ihtimal.. daha sonra refreshi bırakırsınız göz ile ilgili sikayetiniz devam ederse göz doktoruna gitmelisiniz.. :)Kronik hale gelmesıni ıstemiyorum ama.haftaya sıvılce ılacını tekrar yazdırıcam da bir yandan bunu kullansam kronık olur mu acaba
Haftaya damarlar belli olmaya devam ederse göz doktoruna gıdıcem.Doktoruma da bunu soyliyeyım.Umarım bırsey yaoar :)Bir iki haftada kronikleşmez korkmana gerek yok.. sivilce ilacını yazan dr ile görüş bu şikayetinden bahset.. ilaç kullanım şeklini değiştirir büyük ihtimal.. daha sonra refreshi bırakırsınız göz ile ilgili sikayetiniz devam ederse göz doktoruna gitmelisiniz.. :)
Bende o tür şeyler yapmadı üstelik benim gözlerim hem hassas hem mavi gözlüyüm yani duble hassasiyet gibi bişey oluyor, ona rağmen sorun olmadı.Göz damarlarım halaa belirgin olursa haftaya doktora gidicem.Ben de bir süre kullanıcam umarım gecer
Mantıklı denıycem bunu cok sagolunBende o tür şeyler yapmadı üstelik benim gözlerim hem hassas hem mavi gözlüyüm yani duble hassasiyet gibi bişey oluyor, ona rağmen sorun olmadı.
Gözünüzü kapatıp soğuk kompres yapsanız hem gözler dinlenir hem damarlar küçülebilir belki... Geçmiş olsun
Rica ederimMantıklı denıycem bunu cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?