Göz kurulugu

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben 1 bucuk aydır sivilcelerim için aknetrent kullanıyorum.Yan etki olarak göz kurulugu yaşadım.Gmz damarlarım belirginleşti agrı batma falan vardı.Dün sabah hastaneye gittim.Poliklinik kapalıymış.Başka hastaneye gittim.Randevusuz olmuyormuş.Saglık ocagına gittim suni gözyaşı al dedi.Eczacıya söyledim.Refresh suni damla önerdi rahat ettirir dedi.Eskisinden daha iyi gözlerim batma pek yok.Sadece halaa damarlar belli biraz.Refresh kullanan var mı?

Merhaba,

Aknetrent bende kullanıyorum ama oral almıyorum. kapsülün içindeki ilacı yüzüme sürüyorum benim doktorum çok fazla yan etkisi olduğu için bu şekilde kullanmayı önerdi. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuyu..

Ben de bir dönem iş nedeniyle aşırı pc başında kalmaktan yaşadım aynısını ve Refresh kullandım. Bir sorun olmadı gayette rahatlatmıştı..
Göz damarlarım halaa belirgin olursa haftaya doktora gidicem.Ben de bir süre kullanıcam umarım gecer

Yüze sürmeyi ilk kez duydum.İlaca ara verdım korkudan haftaya tekrar yazdırıcam ama

Sağlıkçıyım.. Uzun yıllardır refresh kullanıyorum... Doktora randevu alıp gidene kadar sabah kalkar kalkmaz, aksam yatmadan önce olmak üzere gunde 2-3 kere kullanmanız uygundur.. ama uzman dr gidip muayene olun ihmal etmeyin :)

Kronik hale gelmesıni ıstemiyorum ama.haftaya sıvılce ılacını tekrar yazdırıcam da bir yandan bunu kullansam kronık olur mu acaba

Kronik hale gelmesıni ıstemiyorum ama.haftaya sıvılce ılacını tekrar yazdırıcam da bir yandan bunu kullansam kronık olur mu acaba
Bir iki haftada kronikleşmez korkmana gerek yok.. sivilce ilacını yazan dr ile görüş bu şikayetinden bahset.. ilaç kullanım şeklini değiştirir büyük ihtimal.. daha sonra refreshi bırakırsınız göz ile ilgili sikayetiniz devam ederse göz doktoruna gitmelisiniz.. :)

Haftaya damarlar belli olmaya devam ederse göz doktoruna gıdıcem.Doktoruma da bunu soyliyeyım.Umarım bırsey yaoar :)

Göz damarlarım halaa belirgin olursa haftaya doktora gidicem.Ben de bir süre kullanıcam umarım gecer
Bende o tür şeyler yapmadı üstelik benim gözlerim hem hassas hem mavi gözlüyüm yani duble hassasiyet gibi bişey oluyor, ona rağmen sorun olmadı.

Gözünüzü kapatıp soğuk kompres yapsanız hem gözler dinlenir hem damarlar küçülebilir belki... Geçmiş olsun

Mantıklı denıycem bunu cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…