• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapaklarım şişti pullanma ve kaşıntı başladı

SERRAV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
50
0
0
Eskişehir
Acaba egzamamı oldum.aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi versin lütfen..ne yapılabilir ne iyi gelir..

Doktor değilim ancak kaşıntı, kepeklenme, acı ve kızarıklık varsa kirpik diplerinde blefarit gibi iltihabi bir durum olabilir. Göz hastalıkları uzmanına görünürseniz gerekli ilaçları ve kirpkilerinizi yıkamak için uygun temizleyiciyi önerecektir. Hemen müdahale edip ilerletmemek gerekli yalnız. Geçmiş olsun.

Doktor değilim ancak kaşıntı, kepeklenme, acı ve kızarıklık varsa kirpik diplerinde blefarit gibi iltihabi bir durum olabilir. Göz hastalıkları uzmanına görünürseniz gerekli ilaçları ve kirpkilerinizi yıkamak için uygun temizleyiciyi önerecektir. Hemen müdahale edip ilerletmemek gerekli yalnız. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım.Doktora gittim egzama olmuş canım.krem verdi.tam geçmedi hala arada kaşıntı oluyo yine....

Malesef tekrarlayabilen bi' hastalık bu egzama. Sinir, stresten uzak dur ve yüzünü ılık su ile yıka yıkayacağın zaman.
Soğuk ve sıcak azdırabiliyor.

aynı durum bende de olmuştu şişlikler birkaç gün kaldı kızarıklık ve kuruluk ise 1 ayın sonunda yok oldu.. bende krem ve bir ilaç kullandım ama bu alerjik egzama oluyor yani geçer ama yeniden tekrarlayabilir dolayısıyla bir hastanede neye karşı alerjin olduğunu saptamak için alerji testi yaptırmalısın ki tekrar olmasını önleyebilesin..

Back