Göz kapağındaki yağlarını aldıran varmı arkadaşlar çok rahatsızım?

Teklipriz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3
2
16
28
Göz kapaklarım şişkin ve düşük, göz altlarımdada torbalanma var genetik bunlar.Fakat çok rahatsızım dilediğim gibi makyaj bile yapamıyorum.Allahını seven yazsın nolur göz kapağımdaki bu şişlikten ve yağdan nasıl kurtulucam.Bu yağlara yönelik bi ameliyat hiçbi sayfada bulamadım.hepsi göz kapağı sarkması falan filandan ameliyat olmuş.Deneyimlerinizi bekliyorum hanımlar Çok mutsuzum.

Konu hakkında bilgim yok.
Ama bana güzel geldiniz ya

Fotoğraftanmı anlaşılmıyor bilemedim ama bence hiç bahsettiğiniz gibi bir durum yok yani (kafaya takılacak kadar) benimde göz altımda çok minicik yağ bezesi var sinir oluyorum vakumlu bir yöntemle çekiliyormuş büyük olduğunda durum değişiyor. Bir yerde iğneyle patlatan bir cesur arkadaşın yazısını okumuştum hiçte bise olmadı demişti ama sağlık bu şakaya gelmez tabi gözleriniz güzel ya çok takıntı yapmayın derim.

Göz kapağınızda bir yağ göremedim ...fakat göz kapağı estetiği olabilirsiniz düşüklük deri fazlalıklarını aldırıp makyaj yapabileceğiniz genç fit bir gözçevresi elde edebilirsiniz...göztorbalarınıda alabiliyorlar

Göz kapağı ameliyatı oldum ve çok memnunum.basit ve genelde basarili bi operasyon.goz altı torbalarını aldirmak çok riskli.en ufak bi hatada kabusun olur.sanirim yaşın genç bence olma.goz aşağı doğru açık duruyo.bi tanıdığım oldu 50 yaşından sonra bi facia oldu.

Dr hocamız çok başarılı bir şekilde
Göz Kapağı Estetiği
Göz Çevresi Estetiği
Badem Göz Estetiği v.b uygulamalar yapmaktadır.
Bilgi almak isteyenler için

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle size uygun estetik yöntemi seçilir (plexr lazer veya cerrahi). Öncesinde ve sonrasında 2-3 günlük süreçte yapılması gerekenler doğru yapılırsa neticesi inanılmaz oluyor. Detaylı bilgi için:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…