• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz kapağı Kırışıklıkları nasıl geçer?

ada08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
23
14
88
37
Yaşım daha 25 ama göz kapağı ve göz çevresi Kırışıklıklarım var. Çok yakın olmayınca pek belli olmuyor ama göz üstüne kalem süremiyorum. Taşlı yolda sürülen araba gibi tırtık tırtık oluyor. Ne yapabilirim. Ne önerirsiniz? (Göstermek için foto çektim ve dehşete düştüm. Fotoğraf yakından olduğu için mi bilemiyorum ama bu kadar vahim durumda olduğunun farkında değildim. Lütfen acil yardım ) :( :( :'(
$image.webp

bence kırışık değil de nemsiz kalmış gibi.....kırışık karşıtı ya da yaşına göre olan göz çevresi nemlendiricisi artık kullanman lazım....seba med- diadermine-loreal- vıchy bu tarz markalarda var göz çevresi nemlendiricisi. :21::21::21::21::21:

Yaşım daha 25 ama göz kapağı ve göz çevresi Kırışıklıklarım var. Çok yakın olmayınca pek belli olmuyor ama göz üstüne kalem süremiyorum. Taşlı yolda sürülen araba gibi tırtık tırtık oluyor. Ne yapabilirim. Ne önerirsiniz? (Göstermek için foto çektim ve dehşete düştüm. Fotoğraf yakından olduğu için mi bilemiyorum ama bu kadar vahim durumda olduğunun farkında değildim. Lütfen acil yardım ) :( :( :'(
Eki Görüntüle 887446

Benim de çok olmasa da var biraz.ama bir şey yapmıyorum. Şu maya maskesini bir kere denedim.devam etsem belki faydasını görücem.o maske göz kapağına da sürülüyor.benim bildiğim göz kapağına sürülen tek bakım ürünü bu maske.belki faydasını görürsün.uygularsan bsna da haber ver.

bence kötü görünmüyor ama önlem almak lazın erken yaşta...bnm yaşım 37 göz çewrem bnmde moralimi bozuyo 2 kez yaş maya maskesini yaptım gerçekten etkili..burdan öğrendim bende maskeden sonra hakiki zeytinyağı sürün yazıyordu gerçekten oluyor faydası çok su içmek we cildi nemli tutmak bence çook önemli..nacizane fikrim...:34:

25 yasindan sonra deformasyonlar baslar cok normal bunu onlemek icin mutlaka 25 yasindan sonra bir urun kullanilmali, olusan kirisiklarin gecmesi zor fakat hergun duzenli sabah aksam kullanimiyla azalir bende azalma oldugu gibi
duzenli kullanima devam

bence kötü görünmüyor ama önlem almak lazın erken yaşta...bnm yaşım 37 göz çewrem bnmde moralimi bozuyo 2 kez yaş maya maskesini yaptım gerçekten etkili..burdan öğrendim bende maskeden sonra hakiki zeytinyağı sürün yazıyordu gerçekten oluyor faydası çok su içmek we cildi nemli tutmak bence çook önemli..nacizane fikrim...:34:

maya maskesini 1-2 yerde daha duydumda nasil hazirlanip uygulaniyor??

Back
X