Gecmis'olsun resimlerinizi gorebilirmiyim bende goz kapagi dusunuyorum
Canim ben 30 eylül 2014 de hem burun kemerimi aldirdim hemde göz kapagi estetigi oldum gözlerimdende burnumdanda cok memnunum allaha sükür
6 ay oldu burun sislikleri iniyor zaten ama göz ile alakali $unu garanti edebilirimki 3. aya geldiiginde kirmiziliklar gidicek normal ten rengini alicak ve hic anlasilmiycak bile bunu takinti yapmadan süreyi gecirmeye calis cünkü gecici bir durum
Fazladan deri alinmasi durumu kötü bunu ancak doktor bilebilir eger böyle bir durum varsa diger gözden de lokal operasyonla deri almali diye düsünüyorum esit olmali cünkü...ne istersen sorabilirsin canim..
Canim ben 30 eylül 2014 de hem burun kemerimi aldirdim hemde göz kapagi estetigi oldum gözlerimdende burnumdanda cok memnunum allaha sükür
6 ay oldu burun sislikleri iniyor zaten ama göz ile alakali $unu garanti edebilirimki 3. aya geldiiginde kirmiziliklar gidicek normal ten rengini alicak ve hic anlasilmiycak bile bunu takinti yapmadan süreyi gecirmeye calis cünkü gecici bir durum
Fazladan deri alinmasi durumu kötü bunu ancak doktor bilebilir eger böyle bir durum varsa diger gözden de lokal operasyonla deri almali diye düsünüyorum esit olmali cünkü...ne istersen sorabilirsin canim..
merhaba, geçmiş olsun.Üst göz kapağı ameliyatı için dr.araştırıyorum.Sizin ameliyat sonrarı yorumlarınız dikkatimi çekti.
Dr adı yazarmısınız, randevu alacağım.
teşekkürler
Ilk defa gordum bunu iyimi kotumu bilemicem
türkiyeye yeni gelmiş bende tam bilmiyorum ama neştersiz oldugu için dikkatimi cekti bilgisi olan birini arıyorum:/Ilk defa gordum bunu iyimi kotumu bilemicem
Anliyorum canim hayirlisi hic mi iznin yok?DOĞRU DİYOSUNUZDA BİLMİYORM GÖZE ZARARI VARMI KEŞKE DENEYİMLİ BİRİ BURDA BİZLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞSA CALISTIYIM İÇİN AMELİYAT OLAMIYORUM ALTERNATİF BİRŞEYLER ARIYORUM
bu yöntemi takip etmek gerek sonucta göz kapagi ameliyati bile olsan daha üst deri gevsek ve ici yag dolu ise tekrar düsme ihtimali doguyor ve ona bi care yok tekrar ameliyat masasina yatmak gerek 10-15 yil sonra bunlara gerek kalmadan bi yöntem varsa cok cok iyi olabilir bence.. deneyenler yazarsa cok makbule gecerDOĞRU DİYOSUNUZDA BİLMİYORM GÖZE ZARARI VARMI KEŞKE DENEYİMLİ BİRİ BURDA BİZLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞSA CALISTIYIM İÇİN AMELİYAT OLAMIYORUM ALTERNATİF BİRŞEYLER ARIYORUM
Canim benide haber et nasil gectigini bende merakla bekliyorum sonucunubu cumartesi büyük ihtimal bağdat cad.bir klinikte olacağım plexr sonucları yazarım
Lokal anestezi yapiyorlarmis yafa krem anestezi fransada videolar var guzel degisimler gordum vuraya yuklemek isterdim basaramadiminşallah korkup caymam çok istiyorum
evet fotoğraflarda var çok başarılı sonuclar var benim sabahları uyandıgımda cok kötü oluyor kırıs kırıs resmen kat kat gözünmün üstünde ağırlık hissediyorum inşlaah faydası olur fazla deri kabuklanıyomus önce sonra düşüyormus arkadaslarLokal anestezi yapiyorlarmis yafa krem anestezi fransada videolar var guzel degisimler gordum vuraya yuklemek isterdim basaramadim
L lutfiye201988 cnm oldunmu goz kapagi islemini??aslında benim hayalım bu yöntemle fazlalıgı aldırım sonra iple gerdirmek ama olurmukiiiii
Yook cocuğumu bırakcak yer bulamadım gidemedim görüşmeyeL lutfiye201988 cnm oldunmu goz kapagi islemini??