- 26 Ocak 2015
- 91
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktorun kimdi?Merhabalar,
Ben yeni üye oldum. Bir ay önce göz kapağın ameliyeyi oldum . Hâlâ iyileşmedi.kesiler çok belirgin. Göz kapaklarından birinden fazla alınmış.doktor düzelir diyor ama ben cok endişeliyim.benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşların fotolarına bakmak istiyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim. Başlangıçta çok pişman oldum. Biraz iyileşti ama kırmızı bir göz kapağı ve üztünde kırmızı çizgiler o kadar belirgin ki. Benimle aynı süreci yaşayan var mı? Iyileşecek mi?
Canım merhaba .Gözünü açamamak diye bir şey söz konusu olamaz .Süreç nasıl normalmiş anlayamadım .Ben bu operasyonu oldum .15 günde morluklar şişler tamamen geçer .Sertlik hiç olmaz .Hissizlikte olmaz .Dr hangi süreçten söz ediyor ???? İzlere gelince ince bir çizgi olur .İz kalmaması tamamen doktorun başarısıdır .Yani güzel dikiş atılmazsa sonuç kötü oluyor .İstediğin her şeyi sorabilirsin .Sevgilerimle...Göz kapağımda hala his yok ve çok sert. Gözümü hala tamamen açamıyorum. Doktorum sürecin normal olduğunu söylüyor . Bu tür ameliyat olan arkadaslar var mı? Varsa siz de aynı süreci mı yasadınız mı
Cevabın için çok teşekkürler, morluklar 15 -20 gün içinde geçti ama kiprik diplerinde hani bir yerin uyuşur de his olmaz ya o şekilde ama yavaş yavaş çözüldüğünü hissediyorum, gözleri tam açmamama devam ediyor. Çizgiler ne kadar sürede kayboluyor? Bir de kırmızılı? Gözümün üzeri hala pembe far sürmüş gibi duruyor. Seninki ne kadar sürede geçti?Canım merhaba .Gözünü açamamak diye bir şey söz konusu olamaz .Süreç nasıl normalmiş anlayamadım .Ben bu operasyonu oldum .15 günde morluklar şişler tamamen geçer .Sertlik hiç olmaz .Hissizlikte olmaz .Dr hangi süreçten söz ediyor ???? İzlere gelince ince bir çizgi olur .İz kalmaması tamamen doktorun başarısıdır .Yani güzel dikiş atılmazsa sonuç kötü oluyor .İstediğin her şeyi sorabilirsin .Sevgilerimle...
Merhaba .Çizgi derken dikiş izinden mi söz ediyorsun ? Dikiş izinin kırmuzlığı aylar içinde azalacak .Sonra beyazlayacak .Gözünü açamayışını gerçekten anlayamadım.Hiç kimseden böyle bir şey duymadım.Tam tersi fazla deri alındığında gözü kapatamama sorunu olur .Gözü açamıyorum derken , gözlerin yarı kapalı mı görünüyor ?Cevabın için çok teşekkürler, morluklar 15 -20 gün içinde geçti ama kiprik diplerinde hani bir yerin uyuşur de his olmaz ya o şekilde ama yavaş yavaş çözüldüğünü hissediyorum, gözleri tam açmamama devam ediyor. Çizgiler ne kadar sürede kayboluyor? Bir de kırmızılı? Gözümün üzeri hala pembe far sürmüş gibi duruyor. Seninki ne kadar sürede geçti?
evet. göz kapağının üstü , kesiye kadar olan yer sert olduğu için göz açıldığında ( örneğin tavana, yukarıya bakacağınız zaman kapak tamamen açılır değil mi, benimki açılmıyor ve yukarı bakacağım zaman kafamı kaldırıyorum,) sert kısımdan dolayı açılmıyor. İşte sorunum bu. Doktor zamanla sertlik gidecek diyor. Yavaş yavaş da gidiyor ama forumda okuduklarımda hiç bu tür sorun görmedim. O yüzden endişeliyim...Merhaba .Çizgi derken dikiş izinden mi söz ediyorsun ? Dikiş izinin kırmuzlığı aylar içinde azalacak .Sonra beyazlayacak .Gözünü açamayışını gerçekten anlayamadım.Hiç kimseden böyle bir şey duymadım.Tam tersi fazla deri alındığında gözü kapatamama sorunu olur .Gözü açamıyorum derken , gözlerin yarı kapalı mı görünüyor ?
Merhabalar,
Ben yeni üye oldum. Bir ay önce göz kapağın ameliyeyi oldum . Hâlâ iyileşmedi.kesiler çok belirgin. Göz kapaklarından birinden fazla alınmış.doktor düzelir diyor ama ben cok endişeliyim.benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşların fotolarına bakmak istiyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim. Başlangıçta çok pişman oldum. Biraz iyileşti ama kırmızı bir göz kapağı ve üztünde kırmızı çizgiler o kadar belirgin ki. Benimle aynı süreci yaşayan var mı? Iyileşecek mi?
Gecmis'olsun resimlerinizi gorebilirmiyim bende goz kapagi dusunuyorumCanim ben 30 eylül 2014 de hem burun kemerimi aldirdim hemde göz kapagi estetigi oldum gözlerimdende burnumdanda cok memnunum allaha sükür
6 ay oldu burun sislikleri iniyor zaten ama göz ile alakali $unu garanti edebilirimki 3. aya geldiiginde kirmiziliklar gidicek normal ten rengini alicak ve hic anlasilmiycak bile bunu takinti yapmadan süreyi gecirmeye calis cünkü gecici bir durum
Fazladan deri alinmasi durumu kötü bunu ancak doktor bilebilir eger böyle bir durum varsa diger gözden de lokal operasyonla deri almali diye düsünüyorum esit olmali cünkü...ne istersen sorabilirsin canim..
canim eski halime dair cok fazla resmim yok ama elimdeki resimleri özelden yollarimGecmis'olsun resimlerinizi gorebilirmiyim bende goz kapagi dusunuyorum
Anliyorum cnm bekliyorum cok tsk ederim goz kapagi yaptiran yok fazla sanki burdacanim eski halime dair cok fazla resmim yok ama elimdeki resimleri özelden yollarim
var da yazmiyorlar ben uygun zamanda dönerim simdi disari cikiyorum :)Anliyorum cnm bekliyorum cok tsk ederim goz kapagi yaptiran yok fazla sanki burda